onsdag!

åkte in till flen imorse och lämnade in mammas bil för däckyte och diverse reparationer.
 
eftersom det ändå var så fint väder bestämde jag mig för att gå hem från flen. tog mer än en timme. och detta på grund av att min kropp är typ 65 år gammal. jag blir galen, måste använda stödstrumbyxor för att mina ben ska överleva och nu ska jag behöva ha feta inlägg i alla skor för att kunna gå för att hälsporren blir bara värre och värre.
 
inte mycket att göra åt, så det är bara att bita ihop. nu ska jag äta frukost och sedan hoppa in i duschen. om en timme kommer mamma och hämtar upp mig. vi ska åka in till katrineholm och äta lunch och mysa. hon ska köpa en braskamin eller nåt och jag följer mest med som sällskap!
 
Postat av: Sofie

Ta hand om dina fötter nu, skaffa riktiga inlägg så att du inte får stooora problem... men det vet ju din mamma, fotspecialisten! Lyssna på henne :)

Stödstrumpor är toppen, glömmer mina dock hela tiden. Köpte de på Arlanda när jag väntade på flyget och inte hade ngt bättre för mig. Det sägs ju vara bra oavsett ålder, speciellt om du ska flyga eller sitta still mycket. Jag borde ha dem varje dag eftersom jag sitter framför en dator hela dagarna.

Din musli ser god ut, måste köpa! Frukten in min musli är slut ;)

KRAM

Svar: jaaa, men du vet.. "skomakarens barn går i trasiga skor" ;)
men nu har jag haft inlägg på matchen ikväll och det kändes mycket bättre iallafall. inte bra, men bättre.

ja, det är verkligen toppen men man känner sig ju gammal och så blir jag ledsen när kroppen inte funkar som den ska av sig själv. utan man måste ta till "hjälpmedel!". men i och för sig, är ju inte direkt 15 längre, haha! :)

det tycker jag att du ska ha. om jag använder mina inlägg varje dag så ser du till att använda dina strumpor när du är på jobbet, deal? :)

den är världens godaste. AXA gold. (och dessutom det godaste jag får äta nu för tiden!) längtar till frukosten varje kväll, haha.

hur mår ni?
kramis
Sandra Strömberg

2012-11-07 @ 11:00:59
Postat av: Sandra

Hej Sandra!
Såg att du har hälsporre, är du medveten om att det går att tejpa tills du får dina inlägg? Kan avlasta en hel del. Tänkte ffa när du tränar och så vidare.

Du har en jättefin blogg!
Kram!

Svar: hej! vad gullig du är som vill hjälpa :) men kan man tejpa samtidigt som man har inlägg? mamma är ju fotterapeut så hon hade inlägg hemma, men jag känner ju av det ändå tyvärr. men som sagt, är det bäst att ha båda samtidigt? :)
vad glad jag blir, tack så jättejättemycket! :)
kramis
Sandra Strömberg

2012-11-07 @ 15:27:17

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!