örebro!

fifasan så trött jag är nu och mätt, usch!

Hittade inte ett skit i idag, underkläder för 500, that's it! Jag som skulle storshoppa en ny höstgarderob. Vi kom hem till lollsens lägenhet vid 7, då fräschade vi till oss lite sen gick vi ut och käkade kinamat, påvägen hem köpte vi självklart med oss godis till filmen vi skulle kolla på. Någon film har vi då inte tittat på, men en hel påse godis har vi tryckt i oss, så typiskt oss. ussch!
Så nu ska jag drömma och glömma, natti!

onsdag!

Godmorgon!
Här sitter jag i en bil i örebro i väntan på att syrrans föreläsning ska ta slut.
Klockan halv sju gick jag upp imorse på min lediga dag för att duscha, packa och fixa mig. Vi ska ha så mysigt idag, vi ska gå på stan och shoppa massor av höstkläder och sedan gå ut och käka. Vi ska sova i hennes lägenhet över natten och imorgonbitti ska vi ut och powerwalka och på eftermiddagen åker vi hem! :)

Imorgon när jag kommer hem ska jag köra järnet på nautilus, jag bara känner för det. Är inne i en träningsperiod nu. Känner mig jättetaggad vilket är hur bra/(behövligt) som helst!

Nu ska jag se på hollywoodfruar, puss!

måndag!

Ligger i soffan med en kopp kaffe, morgontidningen och madicken är på tv. 
Det är så skönt att vara ledig på måndagen när man jobbat hela helgen.

Igår efter jobbet gick jag direkt ut och gick lidarundan. Kämpigt att ta sig ut, men känslan när man kommer hem sen är ju hur skön som helst. Duschade av mig, sen åkte jag och M och handlade. När vi kom hem lagade vi taco och kollade på desperate. Jag gick och la mig rätt så tidigt och sov till klockan nio idag! 

Idag ska jag träna på nautilus annars ska jag bara ta det lugnt och pyssla härhemma!

lördag!

och nu jobbar man helg igen, tredje helgen den här månaden.
men jag klagar inte, så mycket pengar jag kommer få nästa månad, mums!

vi är 3 i fiket, en är i italien, den andra är sjuk och då var det ju bara lilla jag kvar, panik! 
skrev sms till sis direkt när hon kom till sverige igår eftermiddag och frågade om hon kunde jobba? och hon sa ja direkt, vilken kvinna! hon var jätteduktig!

ikväll ska jag och M bort och umgås med gulliga vänner.
imorgon står det jobb på schemat igen och på kvällen ska jag och julia gå lidan, skönt!fredag!

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv. Klockan 7 gick jag och M upp imorse och började tvätta. Vid 9 gick jag ner och solade efter det har jag både tränat på nautilus och powerwalkat lida med julia, nu äntligen har jag bestämt mig för att sluta vara lat. Vi ska börja med att gå varannan dag och jag ska försöka träna på nautan 2-3 gånger i veckan. Jag vet ju så väl att jag mår så mycket bättre när jag tränar, jag fattar inte varför jag slutar med jämna mellanrum? 

Ikväll kommer L&L hem så då ska vi äta alla tillsammans. Jag och mamma ska laga fläskfilégryta med klyftpotatis och steka massor av hemmaplockade kantareller och förhoppningsvis kan vi sitta ute, varmt ute nu ju! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!