Ris a'la malta

har ju kört lchf i någon vecka nu och det har (på riktigt!) funkat väldigt bra. alltså inga megaresultat men gott får man ju äta också, och alla ni som känner mig vet att jag är en riktig "godisråtta" eller vad man nu vill kalla det. jag skulle plättlätt kunna klara mig utan mat, men socker.. på riktigt, sjukt svårt. men med lchf har jag nu hittat massor av spännande recept. har dock inte hunnit provbaka något "efterrättsaktigt" än. men däremot provade jag på att göra en så kallad; falsk ris a'la malta, och shit vad gott det var. perfekt som mellis eller när man bara är lite sötsugen.
 
keso
grädde
vanlijpulver (observera pulver!) 
och litelite stevia
 
med några apelsinskivor eller lite kanel & färska blåbär till det, MUMS!
 
 
 




Vår i hemmet!

härligt med lite vårfärger i hemmet, känner mig plötsligt lite piggare, inte mycket.. men lite!
 
imorse bakade jag för första gången bröd efter lchf:s "regler" blev faktiskt jättegoda och superenkla var de också.
 
har pratat i telefon med lollo i nästan 2 timmar så dagen har försvunnit, men det är aldrig försent att ta tag i dagen, på to do listan idag: PW (innan det blir mörkt, så typ nu då..!?), tvätta, vika tvätt, dammsuga, baka till helgen, träna nautan, disken, sy klänning, några ärenden på stan, alltså listan kan göras hur lång som helst, den största frågan är, vart ska jag börja?
 




2 i rad!

härligt att få vara ledig 2 dagar på rad.
gjort en favorit i repris idag. gått en långpromenad i solen och nu sitter jag i fåtöljen och värmer mig med en kopp chai-te.
 
tänkte faktiskt ta tag i gymträningen nu igen. har varit så mycket i december och i början av januari att jag helt bortprioriterat träningen, dumt av mig men jobb kommer först. men nu har allt lugnat sig iallafall. så nu är jag redo igen, så idag får det nog bli ett pass. mitt mål är att köra minst 3 pass x 1 timme i veckan.
 
mamma lockade mitt hår igår med en ny locktång jag beställt som ger stora lockar.
det blev precis så som jag ville ha det, så den behåller jag!




Onsdag!

och min första dag med LCHF. det känns SÅ kul! jag älskar verkligen utmaningar och som vanligt är jag taggad till tusen.
känns egentligen inte så troligt att det kommer fungera med tanke på allt gott man får äta, men det visar sig.
 
idag har jag gått en långpromenad, röjt upp all tvätt i tvättstugan, betalat räkningar osv.
nu tänkte jag åka in till flen och hämta ut ett paket som jag har längtat efter.
 
fint! ♥




Helgen!

har haft en riktig kanonhelg. varit med massor av fina kompisar, festat, firat viggo, jobbat, gått soliga promenader och varit hos frissan och fixat håret!

känns ändå skönt att det är vardag imorgon igen, dags att ta tag i träningen och börja andas igen. sjukt att det känns som julstressen fortfarande sitter i..

hoppas ni har haft en härlig helg! ❤





Kak-bak!

1-års cupcakes! ❤





Äntligen fredag!

en kopp te i sängen framför nyhetsmorgon innan dagen drar igång! ska baka lite inför viggos 1 års kalas imorgon, gå en långpromenad och finstäda lite härhemma inför helgen. och ikväll blir det lite festligheter med tjejerna, härligt med fredag! ❤





Provbloggar!

nu har jag införskaffat mig blogg-appen, får se hur det fungerar. men borde passa mig bra, då man sparar lite tid på att slippa lägga in bilder på datorn osv.

 

sötaste pojken jag vet! ♥ 





byte!

som ni säkert har märkt så känner jag att tiden inte riktigt räcker till för bloggen, så nu kan ni istället följa mig @sandrastrombergs
 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!