cookies!

heeey!
imorgon tar jag farväl av dåliga vanor och säger hej till nya, fräscha och mer hälsosamma vanor. så denna kväll bakade jag dessa godingar som ett tack och adjö av allt fikande tillsammans med familjen.

något jag rekommenderar!
recept - kokosnobless!

1 ask noblesse
4 dl smält smör
200 g kokos
5 dl havregryn
2 ägg
4 dl socker

gör så här;
blanda smör, kokos och havregryn.
låt det stå och svälla i 15 minuter.
lägg därefter i ägg och socker, rör om väl till en smet.
lägg i formar (tänk på att inte fylla ända upp,
de blir större i ugnen plus att de är mäktiga)
och grädda i 11 minuter, 200 grader.
lägg en noblesse på varje kaka när den är varm.
ställ sedan kallt, förvaras i frysen.

sover över!

har sovit några nätter hos mamma denna veckan, mysigt med sällskap! tänk att så några dagar kan resultera i detta kaoset..
 
 

så detta har jag roat mig med hela kvällen efter innebandyträningen som förövrigt var grymt rolig idag och det gick helt okej med, nice!
 
nu ska jag sova, klockan ringer 05.30 - stackars mig!
natti!
rockelstad!

idag har det jobbats på rockelstad. serverat konferensgästerna fika & mat. jättemysigt ställe att jobba på :)

ikväll är det träning. det känns helt okej att träna i k-holm, lite jobbigt att pendla bara. kommer hem sent och i vinter lär det ju inte bli roligare.

i helgen är jag helt ledig från jobb. ska eventuellt upp till linn i stockholm och hälsa på, det är på tiden. jag är en dålig vän, rätt så ofta och mot många. men som man säger "det är aldrig försent"!

nu ska jag hänga lite med lollo & zlatan! :)
 
frukost!
 

flygeln jag jobbar i!
 
trötter!

idag har det jobbats, på lager 157. imorgon & torsdag jobbas det på rockelstad slott. lite kul med omväxling faktiskt. känns aldrig riktigt som man går till jobbet då.

kom hem till mamman direkt efter jobbet. hade världens huvudvärk, förmodligen för att jag dricker för lite vatten. måste bli bättring där. tog lite huvudvärkstabletter och mamman tog fram en STOR skål med räkor, mums! så kvällen har tillbringats i soffan och jag bara väntar på att det ska bli lördag, wohoooo!

imorgon ska lollo ta "före" bilderna och om exakt 1 månad kommer "efter" bilderna, taggadtaggadtaggad!

nu ska jag tvinga mig in i duschen, sen sova. klockan ringer 06.30, buhuuu. inte van att gå upp så tidigt direkt. nattinatti!

fitnessfighten!

tillbaka!

nu har jag äntligen fått mitt internet. efter 3 månaders isolering på den finaste platsen på jorden, typ. så har jag överlevt ändå. det är inte lätt att bo på landet när det gäller teknik osv. tvn brusar och ingen mottagning, men jag klagar inte! :)

nu har innebandy säsongen dragit igång igen och jag är typ i mitt livs sämsta form, exakt 1 månad kvar till den första matchen och det fick mig att bestämma mig för att anmäla mig till fitnessfighten och som det ska bli kul. taggad till tusen! på lördag drar det igång och sedan 30 dagar framåt. alla som vill, haka på! vore ju hur kul som helst.

så den kommande månaden kommer detta vara någon form av träningsblogg. taggaaar nu, hejaheja!
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!