lussebullar!


Äntligen klar! Det luktar så gott här hemma och de ser så goda ut, vill mumsa i mig massor, men det får vänta!




tid!


Frukost & Skavlan!




tisdag!

Godmorgon!
Idag tog jag mig en härlig lång sovmorgon, låg kvar i sängen och tittade på efter tio enda till klockan tolv, skönt! Idag bakas det lussbullar, nu står degen på jäsning och jag tänkte passa på att dricka en kopp kaffe och äta lite frukost.

Ikväll kommer tjejerna på jul-mys-fika, lussebullar, pepparkakor & julmust! :) Efter det är det innebandyträning, skapligt mör jag är i kroppen idag efter gårdagens fyspass.

När bullarna är klara ska jag åka hem till lollsen och hänga med henne en stund!






Jobbar!

image description
Tänkte passa på att göra lite reklam för vår nya goda smörgås här på lager 157! Rågkaka med köttbullar och rödbetssallad, lite juligt sådär. Kom och hälsa på!




försöker, men..

Kan inte sova, tankarna snurrar omkring på allt och ingenting. Helt slut i kroppen och ont i nacken har jag också. Tur att reprisen av lotta på liseberg räddar mig!

I helgen blir det fullt upp, ser fram emot allt. Som sagt, imorgon jobbar jag hela dagen och på kvällen är det match. På lördagmorgon ska jag träna sedan jobbar jag mellan 12-16 och på kvällen ska det vinas med tjejerna, det ska bli så kul! På söndag blir det hemma-pysslar-dag för hela slanten och förhoppningsvis lite 1:a adventmys hemma hos mammie!





Snart helg!

Nu har jag varit ute och gått, julia ville hänka idag med. Tiden går ju så sjukt mycket fortare när man är två. Efteråt gick vi hem till henne och chillade lite. Fikade och lyssnade på musik. Efteråt åkte jag hem till mamsi, hade startat en maskin där imorse med mina kläder så var tvungen att åka och hänga upp dem. Jag var också så snäll så att jag sorterade all hennes tvätt, tvättade undan lite och hängde upp på tork. Fixade även disken och bäddade rent åt lollsen. Ibland är jag bara för snäll! :)

Nu har M kommit hem från stockholm så nu är allt som vanligt härhemma igen. Nu har han åkt och tränat och senare ikväll har jag träning. Imorgon jobbar jag hela dagen sedan är det match, fullrulle!


nu är jag trött!




Torsdag!

Godmorgon!
Jag och lollsen hade en jättemysig kväll igår.
Nu på morgonen har vi duschat, ätit god frukost och tittat på DH, och nu har hon precis åkt till skolan och jag har dragit på mig walkingkläderna och ska strax gå ut i solen.

Jag längtar jättemycket till på söndag. Då kommer det vara julstämning härhemma, ska baka lussebullar, storstäda och sätta fram alla fina ljusstakar och stjärnor, mys!


förra året!




onsdag!

Godkväll!
Jag har nu kommit hem från en uppfriskande kvällspromenad. Mamma dissade mig så julia fick bli min räddning. Vi gick inte så långt men 45 minuter räckte mer än väl ikväll. Har fortfarande en grym träningsvärk.

Snart kommer lollo hit, hon ska sova här ikväll gullisgumman! :) Ska göra lite kycklingsallad åt henne nu så ska vi titta på berg flyttar in klockan nio!

Imorgon är jag ledig. Har inte så mycket planerat, vilket känns jätteskönt. Träning på kvällen bara, kuuuul!






Jobb!

Har lunch på jobbet, ligger i soffan och halvsover. Vilken fruktansvärd dag det är idag, det är tokmörkt ute och bara ruggigt. Vet inte om det är därför jag känner mig så trött?

Hungrig är jag också, försöker mig på att vara nyttig, det går faktiskt rätt så bra. Förutom att jag är grymt sugen på planksteken vi gjorde förra veckan! :)

Nu är det dags för jobb igen, ikväll när jag slutar ska jag hem till mamma så ska vi gå ut och gå, mys!

image description




tonight!

Precis tränat klart 1,5 timmes innebandy, kändes iallafall bättre idag än vad det gjorde sist, riktigt kul! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan titta på veckans avsnitt av desperate.

Imorgon vankas jobb och sedan är det MF (michaelfritt) här hemma imorgonkväll, ska nog fråga lollsen om hon vill sova här!







lunch!

Hemma igen. Gud vad skönt det är att vara ute och gå, gick och lyssnade på bra musik i lurarna och bara njöt av friskluften.

Nu är jag vrålhungrig så nu ska jag äta min lunch och titta på äntligen hemma!





tisdag!

Jahapp då var det tisdag. Idag har jag duschat, tagit det lugnt och sorterat all ren tvätt som M tvättade i söndags, så duktig han är!

Nu tänkte jag ta en riktigt lång promenad och försöka bli av med lite av träningsvärken. Ska gå förbi affären och handla lite också.






träning!

Inatt kommer jag förmodligen sova skönt. Kört mitt första fyspass på väldigt, väldigt länge. Träning imorgon igen, bero på hur det kommer gå? Börjar redan känna av träningvärken. Men nu är det allt som gäller, nu ska jag fasiken bli grymt tränad. Jag är taggad!

Nu ska vi gå och lägga oss och titta på några avsnitt desperate!






tufft!

Ibland är livet bra orättvist, tänk på att ta hand om era nära!

       




Mitt kök! ♥

Tidigare hade jag en ful tavla och en radio ovanför spisen men nu har den nya hyllan intagit sin plats och jag är mer än nöjd. Det blev både praktiskt och mysigt!

Nu en kopp kaffe & lyxfällan, skönt med lediga dagar!









måndag!

Hallå!
Jag har haft en en helt fantastisk helg,
I lördags åkte jag hem till mormor & morfar där hela släkten var samlad, vi lagade mat och åt alla tillsammans, jättemysigt. Vi tittade på det okända och pratade om livet. Vid åtta åkte jag och lolls hemåt, vi tog några vinflaskor hemifrån oss, gick en trappa upp och skrattade en hel del tillsammans med grannarna. Tittade på så mycket bättre och pratade killar.

Igår kom mamma & lollo och hämtade mig klockan tio. Vi åkte till västerås för att ha en riktig tjejdag, vi lunchade på ikea och köpte lite smått och gott. Vi var även på nisses som har allt, en massa skräp men även några guldkorn. Köpte en ljusslinga till balkongen och en ljuskrona eller vad man nu vill kalla det till vardagsrummet.

Vi gick också runt i köpcentret och tittade lite, jag hittade en jättesnygg festklänning med ett matchande halsband till!


Ikea-shoppingen (plus en hylla som inte fick plats på bilden!)




Idag har jag packat upp allt kul och ätit frukost med M, nu ska jag skruva upp min hylla som jag köpte på ikea för 35:-, hoppas det blir fint, bjuder kanske på en bild senare! ;)




söndag!

Erikslund shopping med mamma och lollo!






kvällsmys!

Idag har jag faktiskt endast tagit det lugnt och gjort det jag känner för. Nackspärren har hindrat mig från att till exempel träna på nautilus, städa vintergarderoben osvosv. Men det gör faktiskt inte mig så mycket, jag har haft det skönt.

Jag sov till klockan tio och förflyttade mig direkt till soffan med täcket invirat runt kroppen och tittade på malou. Därefter hoppade jag direkt in i duschen och klockan ett kom min bästa vän på fika. Jag bjöd på kaffe & lussebullar. Vi pratade massor om allt mellan himmel och jord och jag fick känna på hennes stora mage.

I eftermiddag har jag och M varit ute och gått i två timmar (mycket skönt!), vi gick först till broge för att hämta plankor till kvällens plankstek, därefter vidare till willys för att köpa kött.

Sedan gick vi hem och lämnade allt och fortsatte mot trädgår'n, (de fina rosorna ni ser på bilden fick jag av min finaste vän när hon kom på besök ♥) hade dock ingen vas som passade så det var alltså anledningen till att vi gick dit. Det syns inte på bilden men den är jättefin, det är som sprickor över hela vasen så det nästan glittrar om den.

På hemvägen stannade vi på systemet och köpte gott vin till kvällen. Ikväll ska vi ha en sån där riktigt hemma-mys-kväll, massa tända ljus, god mat, gott vin och självklart ska vi se på idol!

Jag tänker iallafall ha en riktigt trevlig helg så jag önskar er alla detsamma!






Fredag!

Kul med fredag, fick NACKSPÄRR igår under innebandyträningen!
Kan inte röra mig.




Torsdag!

Sitter på jobbet och har lunch tillsammans med Patrik! Idag är jag sjukt frusen, usch! Efter jobbet ska jag åka och sola och klockan halv nio ska jag för första gången på väldigt länge träna innebandy, weeei vad kul det ska bli!
image description




Nivea!

TIPS!


Kom precis hem från affären, på inköpslistan stod bland annat dessa två.
Anledningen till att jag visar dem här är för att jag bara måste rekomendera båda två. Sedan jag började använda Nivea dry deodorant har jag då aldrig luktat illa, varken efter träning eller någon annan gång. Tips till er som kanske har problem med just detta!

Den andra är en dagkräm, luktar mycket fräscht och den använder jag när jag har duschat på morgonen innan jag lägger på sminket. Jag smörjer in den och väntar sisådär 5 minuter tills den är lite halvt intorkad i huden. Då lägger jag på sminket, då sitter det jättebra och hela dagen!




My home! ♥

Nystädat hos mig!


Vårat vardagsrum! (ser lite julinspirerat ut, nu när jag ser bilden!)


Förra veckan fixade jag "klädhyllan" ni ser i spegeln, jag var så trött på att man såg alla kläder så jag tog fram skruvdragaren och skruvade upp en gardinstång, gardinvalet var enkelt, hade helt enkelt inte så mycket att välja mellan härhemma. Jag tycker det var en kul (och billig!) idé istället för att köpa en dyr garderob som jag egentligen hade tittat ut.





Onsdag!

Tog mig en sovmorgon idag trots att det inte riktigt var tanken. Hade tänkt gå en långpromenad nu på morgonen men istället la jag mig i soffan och gosade ner mig under täcket och tittade på malou.

Nu ska vi äta frukost, sen har jag en lång lista på grejer som ska göras, då är det bara att tuta och köra! Puss så länge!





Jag är som jag är!

Okej, jag vet. Jag är världens krångligaste människa. Men det ska ni veta, att det är ingen i hela världen som behöver säga det till mig eller om mig. För tro mig, jag vet. Jag vet vad jag har gjort. Men det bästa av allt är att jag aldrig skulle göra det ogjort!

Såhär är det, mitt nya jobb det var ingenting för mig. Men ur någonting tokigt eller tråkigt så kommer det allting någonting bra. Jag skulle aldrig vilja göra det ogjort, alltså att jag tackade ja till det nya jobbet. För hade jag aldrig provat hade jag aldrig förstått. Förstått hur otroligt mycket jag tycker om mitt jobb på lager. Jag har kommit på att jag faktiskt tycker om att vara trevlig dagarna i enda, jag tycker om att baka, jag tycker om precis var och en av alla mina arbetskamrater som jag också har insett att det nästan känns som min familj, jag tycker om reslängden (låter ju helt knäppt, men den passar mig!), jag tycker om att jag (typ!) inte behöver bry mig om vad jag ska ha på mig, utan jag har mina arbetskläder som går i svart och som passar till allt, det enda jag gör är att piffa upp det hela med någon fin sjal! Ja som ni hör, listan kan göras lång! Så från och med idag är mitt JOBB på LAGER 157 och jag är så sjukt nöjd med mitt beslut, nu är jag där jag hör hemma, hos min (lager157)-familj!



Idag har jag jobbat till klockan 19, när jag slutade ringde mamma och ville jag skulle komma över på kaffe, bästa mamma. Stannade där enda till klockan halv nio och vi bara bubblade på som vanligt. Jag skulle kunna sitta och prata med henne dygnet runt, det tar liksom aldrig slut. Tog även hem lite tvätt som hon tvättat åt mig

När jag kom hem lagade jag mat åt M som var och tränade. Nu har jag äntligen tagit lite ledigt och ligger i soffan. Skulle egentligen dammsuga också, men det FANTASTISKA är att jag egentligen skulle jobba imorgon men jag behövde inte komma så jag är leeeedig, så skönt! Så dammsugningen och allt annat jag vill göra (typ tvätta fönster!) sparar jag till imorgon!


Så här ser det ut på väggen ovanför matbordet i vardagsrummet nuförtiden!
Mina fina böcker




tisdag!

Är på jobbet och ska strax ha lunch! Bästa jannica kom precis förbi och sa att hon vill gå ut och gå med mig under lunchen, myspys! Härligt väder är det också!

Ikväll står mycket på schemat, ska laga matlådor åt min älskling, dammsuga och övertala mamma till en kort kvällsprommis.

För er som undrar varför jag kommer vara så överaktiv under de kommande veckorna är det för att jag och en kompis har ett vad om att för varje dag som man inte motionerar får den andra bjuda på en cider den 10:e december på amazon! Alltså dags att snåla! :)




måndag

Har jobbat hela dagen och tagit tag i en jobbig grej, men nu är det är gjort! Sånt som är jobbigt är bara att ta tag i direkt istället för att gå och hoppas på att det ska lösa sig själv, så tänker jag. Nu kan jag iallafall pusta ut.

Nu ikväll har jag och M gått en kort prommis och varit och handlat lite på coop. De hade mycket bra erbjudanden denna vecka, 3 avocado för 10:- och tacomix för 1:-, tips för er som precis som jag, älskar taco! ;)

Men ikväll är jag nyttig!






Nytt!

När jag ändå nu är i bloggform vill jag passa på att visa min nya, FINA textilbänk som M åkte och köpte åt mig i veckan, jag bara älskar den. Jag tror det är en typisk sån där grej som man antingen älskar eller hatar. Men både jag och M tycker väldigt mycket om den. Vi har den i vardagsrummet för att få lite extra platser om vi har mycket folk hemma!






Kartellen!

Mammie hade gjort lika fint och lika gott som vanligt!  
Nu är det Beck, lööv it!









Söndagkväll!

Hallå!
Äntligen har jag avsltutat min 55 timmars vecka. Känner mig otroligt trött men samtidigt väldigt stolt över mig själv!

Jag och M sitter framför tvn och hänger. Vi har precis röjt undan lite här hemma, bytt lakan osv. Kan ju typ vara bland det skönaste som finns att gå och lägga sig nyduschad i rena lakan, längtar redan!

Men innan dess ska vi hem till broge, mamma står för middagen (som vanligt!) och jag, M, lollo och lennart kollar på. Nejdå, skämtåsido men mamma är bäst hon fixar alltid så mysigt.

Funderar på att gå och sola innan vi åker dit, jag vill vara bruuun! Vill också tillägga att jag längtar enormt mycket tills dess jag bara har ett jobb att tänka på, så att jag hinner allt det där som jag vill hinna. Träna, gå långa promenader, baka, städa, pyssla, bjuda mina vänner på fika, umgås med min familj och skämma bort M med god mat och massa kärlek!


Världens bästa föräldrar, slå den om ni kan!
Mamma är så otroligt vacker och här har ni pappa, jag vet inte, men det kan vara den första bilden jag lägger upp här på bloggen där han är sjuk. För er som inte vet, så fick min pappa en hjärntumör för 3 år sen och att utseendet förändrades så otroligt mycket var på grund av alla mediciner, inte sjukdomen. För mig är han iallafall världens finaste, hur sjuk han än ser ut!
(Julafton för 2 år sen!)





Farsdag!

Idag är det farsdag, de flesta av er firar det säkert genom att åka hem till mamma och pappa och fika eller så har ni kanske köpt en liten present åt eran fina pappa!? Tänk på att vara rädd om era föräldrar man har ju trots allt bara två!
image description
image description
Såhär firar jag min fantastiska pappa idag!




Vill bara att ni ska veta..

Att jag har världens bästa chef OCH pojkvän!
Igår när jag kom hem från jobbet hade M fixat middag, hans goda kycklingsallad! Och igårmorse damp det ner ett paket i brevlådan och det var tydligen till mig, då har han (världens gulligaste) köpt desperate housewives säsong 7 åt mig, blev så glad! Så ikväll kommer det förmodligen bli soffhäng, DH tittande och någon god middag!
Nu är jag på jobbet och ska jobba till klockan 17 ikväll, känns kul faktiskt! Och att jag har världens bästa chef, det är bara något jag har fått turen att ha!




Hey!

Sitter med världens gulligaste Wille i bilen och väntar på att hans syster ska rida klart! Förstår inte riktigt hur mamma stod ut i alla år med att hänga i stallet tillsammans med mig? Har verkligen inget emot hästar men däremot kylan! Snart ska vi iallafall gå in och fika, mys!
Längtar tills ikväll, hänga med fina vänner, dricka gottgott vin och heja järnet på Moa!
image description
Tidigare i veckan var jag och barnen på junibacken i Stockholm!




fredag!

Gooodmorning!

Jag och M sitter och äter frukost framför efter tio, tomtegröt & kaffe. I helgen köpte jag en perkulator och mums så mycket godare kaffet blir, så nöjd över mitt köp!

Nu på morgonen har jag varit och lämnat in bilen hos ingemar. Avgassystemet är trasigt, lite rolig utgift såhär innan jul, or not!

Vid halv ett ska jag bege mig mot jobbet. Ska gå ut och gå med hundarna, dammsuga och följa med tjejen till stallet. Sedan är det slut för dagen, rätt så skönt faktiskt.

Ikväll är vi några som ska dricka vin och se på idol här hemma, mysigt!






Tillbaka!

Hej kära läsare!
Det var länge sen, jag har saknat bloggen. Men tiden har inte funnits, så trött och så slut som jag är just nu är många, många år sen jag var sist.

Uppdatering av mitt liv!
Just nu jobbar jag på två jobb, både som barnflicka och på lager. Vilket innebär att jag jobbar cirka 130 %, jag som är van att jobba 50-75%! Så just nu kan jag lätt säga att jag går på några sorts extra batterier.

I helgen var jag och M på ikea och handlade nya soffor och lite annat nytt till hemmet. Det blev så fint, är jätte nöjd. För er som inte vet så hade jag och M tidigare två vita ektorpsoffor (2-sitsare) och egentligen blev det ju ingen större skillnad men nu köpte vi två stora fina, sköna fåtöljer och en tre sits soffa istället, i vitt (såklart!)

Ja, det har hänt så mycket den här veckan att det får inte ens plats att skriva allt här.

Men iallafall så har vi bestämt oss för att bo kvar i våran lilla lägenhet. Efter mycket tjaffs & bråk med flensbostad orkade jag inte längre flytta. Men det känns okej, våran lägenhet är mysig, även om den är lite skabbig här och där.

Ikväll ska jag unna mig att sola, har inte gjort det sen i sommras känns det som, är vit som ett A4 papper. Det ska jag göra sen ska jag färga ögonbryn, tvätta håret och smörja på lite B-U-S så imorgon kommer jag förmodligen se lite piggare ut än vad jag gör idag!

M har dammsugit och städat härhemma idag så det är så rent & fräscht, skönt! När han kommer hem från träningen ska vi laga lax och börja vara nyttiga. (Vilket verkligen är på tiden!)





Puss & kram till er alla,
hoppas på bättre uppdatering framöver!






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!