Spännande!

Nu är det dags för första dagen på mitt nya jobb, wish me luck!






IKEA

Nästa helg ska jag och M åka till ikea och köpa lite nya grejer till lägenheten, det ska bli så kul! Detta är lite av de grejer som kommer följa med oss hem! :)





Söndagkväll!

Shit vad jag är slut nu.
Jobbade idag med, efter jobbet gick jag direkt ner till förrådet och började rensa. Vet inte riktigt hur jag fick för mig att göra det en söndageftermiddag efter jag jobbat dessutom. Men nu är det gjort, och det känns hur skönt som helst. Allt ligger sorterat i kartonger och det är ordning och reda. Skönt nu när vi snart ska flytta!

Nu ska jag duscha men först dränka håret i ricinolja, har försökt få tag i det länge men har varit slut på alla apotek. Men nu beställde jannica hem förra veckan och var så snäll och beställde hem två flaskor till mig också, sötnosen!

Jag och M lagade aldrig fläskfilégrytan igår. Jag blev bjuden på mat hem till mamma och lollsen och hängde där hela kvällen så därför får det bli kvällens maträtt istället.

Här har ni receptet på världens godaste fläskfilégryta;
Fläskfilé
Färska champinjoner
Kantareller
Riven rödlök
Kött buljong
Lätt cremefraiche
Grädde (riktig grädde!)
Salt, peppar & lite vatten!

Ikväll serveras den med potatis som jag kokar i ca. 20-25 minuter och sedan skär upp i potatisklyftor och ställer in i ugnen på 175'C tills de får lagom gyllenbrun färg.

Hoppas ni alla har haft en underbar helg, kram till er!








höstmys!

Hemma igen.
Jobbet gick mycket bättre än förväntat så det kändes skönt. Jag och Jannica var väl ungefär lika sjuka bägge två, vi sprang om vartannat till toan, hon hostade ihjäl sig och jag behövde snyta mig varannan minut, haha! Men som sagt, vi klarade av det ändå!

Efter jobbet har jag och M varit ute och gått. Vi gick stenhammarsrundan denna lördagseftermiddag. Påvägen hem gick vi förbi ica och köpte lite gott. Ikväll ska vi laga fläskfilé gryta med kantareller vilket också blir min frukost, det ska bli så gott! Ikväll har så mycket bättre säsongspremiär också, mys!


höstprommis!





LÖRDAG!

Duschat, kladdat på mig lite smink för att känna mig lite friskare än vad jag egentligen är, jobbet nu!






idol!

Ikväll har vi haft idolmys här hemma, M lagade taco åt oss, gullis!

Tråkigt tema på idol ikväll men alla var duktiga. Tycker faktiskt mest om Moa (fortfarande!) och Amanda F som alltid gör roliga framträdanden.

Det blir jobb imorgon, ingen som kunde hoppa in. Vet i tusan hur det ska gå, men det visar sig. Nu ska vi titta klart på hellenius hörna och spela kort! 

Hoppas ni alla kommer ha en trevlig helg! 
 

kvällens tacomys!




fredag!

Fortfarande sjuk och näsan bara rinner och huvudet känns som en stor klump.

Sovit illa inatt så jag har sovit nästan hela förmiddagen, nu har jag tittat på prjoect runway, oprah winfrey, ätit tomtegröt och druckit julmust.

Blev inget jobb idag heller och vet inte om jag kan jobba i helgen heller. Jobba i fik och vara förkyld är ingen vidare kombination. Får se hur jag känner framåt eftermiddagen.






kvällen!

Sitter i vardagsrummet inlindad i min sköna morgonrock med en näsduk i näsan. Ikväll har jag och M fikat lussbullar och tittat på du är vad du äter och nu sitter jag och tittar på lyxfällan. Han är ute och springer, hurtig kille man har! När han kommer tillbaka ska vi titta på titanic och äta chips (om M får bestämma!)
Jag vill iallafall ha colaaaaa!

Jobb imorgon, vet dock inte om min kropp orkar det!









sjukling!

Nu har jag orkat pallra mig in i duschen iallafall! Men kämpigt var det.
Nu blir jag sängliggandes resten av dagen, kuljul!
Får köra ett trekronor maraton så går dagen fort!

M ska få köpa med sig lussekatter och julmust till stackars mig idag! :)







tordag!

Jag är så sjuk, rent ut sagt j'vla skit! Jag har inte tid för detta!
Kan inte svälja, snorar och nyser om vart annat, gaaaaaaah!



te till frukost, te till lunch och te till middag, det är min dag det!




Dagens!

Jag tänker fortsätta med att sälja lite grejer nu framöver så fortsätt ha koll om det är något DU vill ha! Det kommer inte bara vara möbler utan lite allt möjligt. Bland annat dekoration & kläder! 

Här kommer dagens till salu;


Expedit bokhylla, 300:-
Ordinariepris 995:- 
149x149cm


SÅLD!
HEMNES BYRÅ 600:-
ordinarepris 995:-
Bredd: 110 cm
Djup: 51 cm
Höjd: 97 cm


SÅLD!
Klädställning 500:-
ordinarepris 995:-


Temuggar med rosmotiv 4-6 stycken, 100:-
ordinariepris 39:-/styck


2 stycken Ektorpkuddar 100:-/styck
ordinarepris 199:-


Gammelrosa gardiner i linne, 150:-
ordinariepris 200:-
(OBS! det är inte gardinerna på bilden!)




LOVE!

Nu är det äntligen kväll och det ekar i vårat vardagsrum. Sofforna är nu sålda och vi sitter vid matbordet och tittar på tv, men det funkar det med (för en stund iallafall!) Nu ska vi laga mat och titta på 4 stjärnors middag!

image description
Titta så fina blommor M kom hem med till mig alldeles nyss när han kom hem från skolan. Han är världens bästa!




things!

En bild på tröjorna jag köpte i london!
Inte så speciella egentligen, men ändå tycker jag om båda jättemycket.
Passar fint i vinter!




Kände att det var dags för lite mellis efter att ha grejat med bilen, tvättat klädslar och promenerat. Så jag gjorde iordning en bricka med mina favoriter crisp'n crunch & mandarin!







onsdag!

Min enda lediga dag denna vecka! Och oj så skönt det är. Gick upp vid nio när M åkte till skolan, klädde på mig och ringde till mamma och hon var också ledig och skulle precis dricka kaffe, så jag drog av alla soffklädslar och åkte iväg dit och tvättade och åt frukost med henne.

Nu har jag precis lämnat in bilen för däckbyte och nu tänkte jag städa av lite här hemma. Ringde flens bostad också för att ta reda på när vi på ett ungefär får börja flytta in i nya lägenheten och det kommer bli runt 1 december och det passar mig alldeles utmärkt på grund av allt nytt som händer runt omkring just nu.

Det enda problemet är att fia kommer och hämtar sofforna idag och vi hade inte tänkt köpa nya förren vi flyttar in i den nya. Men att leva utan soffor i över en månad känns inte så där lockande så nu måste vi planera in en tur till ikea snarast. (stackars mig!) ;)

Klockan 5 idag ska jag iväg och kolla på ALLA de lägenheter som jag har sökt. Alla är lika stora men är på olika våningar och anledningen till att jag ska kolla på alla tre är för att i den vi kollade på sist går det inte att sätta in en diskmaskin i. Det känns så där att byta från en lägenhet med diskmaskin till en utan. Så jag hoppas verkligen att det är möjligt i några av de andra.








love!

Godkväll!
Ligger äntligen och tittar på desperate efter mycket jobb och slit.

Idag har det jobbats, älskade jobb. Känns så sorgligt att snart lämna det.
När jag slutade vid åkte jag och hämtade M så åkte vi och storhandlade på willys. När vi kom hem satte jag mig och betalade räkningar och min fina lagade mat, spagetti & köttfärsås, mums!

Imorgon händer mycket, jag ska tvätta soffklädslar, lämna in bilen för däckbyte och på eftermiddagen kommer fia och hämtar sofforna. Ska försöka hinna med och vila också, är rätt så sliten.

Imorgon kommer lite fler bilder från london och på vad jag köpte.


jag och M på tåget påväg mot gatwick!





hemma igen!

Vi har haft en helt fantastisk resa och helg!

Vi har varit på madame tousseau, harrods, strosat runt i london, sett bigben & londoneye. Kollat fotboll, njutit av god mat, god dricka och trevligt sällskap.

Men jag måste bara säga, borta bra men hemma bäst. Känslan av att komma hem och få lägga sig i sin säng, sina lakan, sveriges vatten, friskluften och att kunna köra bil överallt, är ju bara helt underbart tycker jag!

Jag är helt slut nu så jag uppdaterar mer imorgon. Jobbar mellan 9-19.15, vet i tusan hur jag ska orka det, men det ska gå!

Nu ska jag se klart på pengarna på bordet sedan ska jag bädda ner mig och titta på någon film.

Hoppas ni med har haft en kanonhelg!
Nattinatti


fina harrods!




natti! ♥

Ligger nu helt däckad i vårat underbara sovrum som vi snart kommer att lämna. Samtidigt som allt nytt känns spännande och roligt så känns det också läskigt och främmande. Tänk om vi inte trivs i den nya lägenheten? Tänk om jag inte trivs med det nya jobbet? Tänk om, tänk om!

Jag önskar att jag var en sådan där person som tog allt så lätt, som tänker att allt går att lösa och att allt ordnar sig. Liksom ta livet lite med en klackspark.

Men ibland måste man ta risker, även om det känns jobbigt. Samtidigt som jag känner så här, så känner jag ju också- gud vad härligt med ett nytt jobb, ett jobb där jag får hålla på med sådant jag tycker är roligt. Och jag ska flytta till en lägenhet som är tipptopp från golv till tak, nytt och fräscht kök istället för ett flottigt, grönt och 30 år gammalt kök. Men det är ju liksom mitt hem, mitt jobb och det har ju varit mitt liv de senaste åren. Min trygghet.
Men nu ska jag blicka framåt och det ska jag göra med glädje!


Och just det!
Världens bästa mamma bjöd på supergod mat ikväll och det var lika mysigt som vanligt, puss till dig!


puss & godnatt till er andra också!




nytt jobb, ny lägenhet och london nästa! ♥

Åhh herregud!
Jag är så sjukt trött, glad och förväntansfull på en och samma gång.

Nu händer det mycket ska ni veta. Idag har jag sagt upp mig från mitt nuvarande jobb på lager 157 för att jag fått jobb som barnflicka på en stor herrgård utanför malmköping. Det känns helt fantastiskt, jag tror det kommer bli så bra. Jag kommer jobba 75%, precis som jag vill och göra allt jag tycker är roligt, städa, pyssla, tvätta, leka med barn, gå ut med hundar, laga mat och bara mysa med barnen. Det kommer passa mig perfekt.

Imorse var jag uppe vid 7 (därav tröttheten!) jag duschade av mig och fixade till mig. Klockan nio hade jag och hustrun i huset "möte", vi drack kaffe, skrattade och hade det allmänt trevligt. Vi föll för varandra direkt kan man säga! Straxt efter tio bar det av hemåt igen. Tittade på efter tio, åt lite frukost och ringde till lollo, mamma och M för att berätta den glada nyheten. Vid lunchtid åkte jag till lager och sa upp mig, skrev på papper osv. Sen kom lollo & lennart och hämtade upp mig och vi for vidare in till tuna park.

Lennart åkte och hämtade M från skolan inne i stan och jag och lollo gick in på tuna så länge och köpte ett iPhoneskal till mig. När de kom tillbaka käkade vi. Sedan gick vi bara och strosade. Lollo hittade ett halsband och jag köpte en almanacka (till mitt kommande jobb!) och en inredningsbok på rean.

Nu är vi hemma igen och nu är det väl dags att börja packa, puuh! Imorgon klockan 10.30 åker vi mot skavsta för att sedan åka vidare mot london, shit vad kul det ska bli. Har inte riktigt fattat att det är dags än! :)

Senare ikväll ska vi hem till mamma på middag, plankstek och idol med de bästa!


Inredningsboken hade tidigare kostat 259:- och var nu nersatt till 79:-
Ett tips till er som gillar den typen av inredning!




tack för idag!

Oj vad bra mina affärer har gått idag, jag är så nöjd!

Nu är det endast en liten tavla kvar och den kan jag säkert leva med ett tag till (om nu inte någon vill ha den!)

Och jag har kommit på en superidé, innan vi flyttar tänkte jag samla ihop alla "småprylar", kläder, dekoration och så vidare som jag inte längre vill ha, så får alla som vill komma förbi och se om det är något ni tycker om. Typ som en loppis i lägenheten! :) Vad säger ni om det?

Nu är jag helt slut efter hårfärgning, garderobstädning och dammsugning. Så nu ska jag stupa i sängen, godnatt kramar till er alla!


förlåt, men jag längtar faktiskt till vintern!




TILL SALU!

Hej alla köpglada människor!
Jag har lite möbler och inredning som jag vill bli av med på grund av flytt!

Om ni är intresserade av något, kontakta mig på:
[email protected]
eller 0700-326393


SÅLD
Tavla 150:-
ordinarie pris 399:- 
118x78cm


Tavla 150:-
ordinariepris 399:-
118x78cm


SÅLD
Tavlor, set om tre 200:-
ordinariepris 399:-
56x56cm

SÅLDA!
TVÅ STYCKEN VITA
Ektorpsoffor 2-sits 1500:-/styck
ordinarie pris 2495:-


SÅLDA!
TVÅ STYCKEN VITA
Ektorpfåtöljer jennylund 600:-/styck
ordinariepris 1495:-




nytt!

Åhh lägenheten/lägenheterna var så fräscha.

Som sagt skulle vi titta på en lägenhet men vi fick till och med titta på två som låg dörr i dörr med varandra. Vi fastnade för den andra lägenheten. Den var några kvadratmeter större och hade en bättre planlösning. Någon av dem kommer bli våran i alla fall. :) Badrummet var nog min favorit, vitt och ljusgrönt kakel och jättejätte fräscht. Sovrummet var jättestort med 5 inbyggda garderober (perfekt!) och köket var vitt och såklart helt nytt med snygga spotlights längs med skåpen. På tisdag kommer resultatet, spännande.

Nu ska jag åka och köpa blommor, nu har mina sista pelagoner vissnat för säsongen så det är dags att köpa något nytt!

Ikväll kommer en jobbarkompis hit, jag ska färga håret på henne så ska vi äta middag ihop, mysigt!


fint i köket!




onsdag!

Godmorgon!
Imorse var jag trött (i vanlig ordning!) men ändå pallrade jag mig upp och följde M till tåget. Det är så skönt att komma upp skapligt och få lite frisk luft.

Jag målade klart kökssoffan igårkväll så nu har jag ställt iordning allt igen, det blev så ljust och fräscht så jag är nöjd!

Nu ligger jag och tittar på efter tio och dricker te. Klockan ett ska jag på lägenhetsvisning, weeei! Vi (kanske) ska flytta!

Så här blev resultatet av kökssoffan!





äntligen!

Äntligen lite lugn och ro!

Idag har jag jobbat hela dagen, försökte uppdatera bloggen från iPhonen men det gick verkligen inte, skumt!

När jag slutade åkte jag och tankade, mätaren stod på 3km när jag åkte från h-näs, tänk att jag klara mig enda till flen, haha. Åkte förbi mamma också, lämnade pizza till dem och hämtade vit målarfärg. Jag och M hann aldrig handla det igår, tur man man har en mamma som har allt!

När jag kom hem slingade jag håret och det ska jag säga er, det var verkligen på tiden! (avbokade min tid hos frisören, blev så nojig att det inte skulle bli bra!)

Jag och M har också hunnit med att laga god fisk och titta på one tree hill. Nu har jag precis tittat på desperate och sitter och velar fram och tillbaka om jag ska ta tag i att måla kökssoffan en andra gång ikväll eller om jag ska göra det imorgon. får se hur jag gör!

Imorgon är jag iallafall ledig och mycket står på to do listan, men det tar vi imorgon! Den här veckan är full av spänning och förväntan, härligt med sådana veckor ibland! :)


blev bara några ljusa slingor, känns betydligt fräschare iallafall!




måndag!

Hej alla glada!
Idag är en bra dag, jag har fått roliga besked, umgåtts med fina människor och fått min iPhone.

Jag och sarali hade en mysfrukost inbokad idag kl. 9.00, hon köpte med sig goda bullar och vi drack te. Efter det åkte vi hem till henne, eller rättare sagt till hennes bygge. Jag målade kökssoffa och sara slipade och målade fönster. fina vän! ♥ vilket fantastiskt hem hon kommer få!

Efter det åkte jag hem till mamma och berättade den roliga (men än sålänge hemliga) nyheten och fikade med henne, lollo och lennart!

Nu har jag fixat ett abonnemang till min fina nya mobil också, det blev telia mobil max 25 surf för 98:- i månaden. Känner mig rätt så nöjd fakitskt. Gratis sms till alla nät och 49 öre/min.

När jag väl var i gång och målade saras köksoffa så tog jag tag i min egen också. Så nu är den vit och jättefin. Ska måla en gång till ikväll. Så nu ska jag tvinga M att gå en sväng med mig och samtidigt passa på att gå förbi färgaffären och köpa lite mera färg!








söndag!

Söndagkväll, som jag har längtat!

Det har varit så fullt upp att jag inte ens har tänkt på bloggen.

Igår så jobbade jag hela dagen och bion vi skulle på i fredags blev aldrig av så jag och M bokade biljetter till igårkväll istället. Så kl 18.00 befann vi oss (och alla flens pensionärer) på sagabiografen för att se svensson svensson! Och självklart gjorde inte paret svensson mig besviken inte, lika roliga och galna som vanligt. Så alla ni som gillar den typen av filmer, ni måste se den! :)

Efter bion så hade M bestämt med sina vänner att dricka lite här hemma och jag tyckte det lät som en trevlig idé, så jag hakade på! Det kom massor av folk och det var riktigt trevligt.

Idag har jag jobbat hela dagen, efter jobbet hade jag och M bestämt att vi skulle gå en sväng runt stan och sedan gå och handla de grejer som fattades till kvällens tacomys. Nu är vi äntligen hemma och ska strax börja med maten. Vi ska se på time out och wedding crashers (har jag bestämt, hihi!)

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag!
Kraaam






frukost!

Har precis duschat av mig, och nu sitter jag och äter lite frukost och tittar på tv i väntan på att M ska komma hem så vi kan gå ut i det soliga vädret.
Älskar att vara ledig!









friday!

En härlig morgon som jag tillbringar i sängen. Ångest? Ja, lite.
Men jag har lovat M att vi ska gå ut och gå när han kommer hem klockan ett.

I eftermiddag åker jag lollo och mamma till eskilstuna. Vi bokade biljetter till den tidiga bion så vi hinner hem till idol. Ska ge som förslag att vi åker rätt så skapligt så vi hinner åka förbi underbara hem innan.

Sedan är det jobb hela helgen som gäller, men det känns helt okej eftersom vi åker till london nästa!


morgonmys!




du & jag!

Ikväll har jag och M gått stenhammarsrundan i kylan, vi har nu som mål att gå lida/stenhammar minst 2 gånger i veckan och vi har nu avklarat denna veckas mål, skönt!

När vi var ute och gick bestämde vi oss för att ha lilllördag här hemma eftersom jag jobbar i helgen. Så på vägen hem stannade vi på systemet och handlade lite gott vin. När jag kom hem åkte jag direkt till farmor, vi satt och myste i soffan och drack kaffe och tittade på tv en stund. Hon ska sticka jättefina raggsockor åt mig i vitt, beiget och grått, gullis farmor!

När jag kom hem lagade jag och M mat, thaigryta blev det denna kväll och lite vin till det förstås.

Mitt upp i allt har jag också köpt en iPhone, jag som inte ens ville ha en. Men hittade en sprillans ny på blocket för ett bra pris så jag passade på att slå till! Någon som har förslag på vad man ska ha för operatör?

Hörs imorgon,
natti kramar till er alla!






svensson svensson!

Åkte hem till mamma på lunchen och drack kaffe med henne och lollo och bestämde att vi ska gå ut och käka och gå på bio tillsammans imorgon!

Åkte sedan hem till farmor i mellösa för att hälsa på, men hon var inte hemma. Så jag åkte till pappa istället, röjde undan löv, pratade lite och tände ett ljus. Vad fint han hade det. Solen sken, sjöutsikt och alla de underbara färger som hör hösten till. Hösten påminner mig om pappa, det var hans absoluta favoritårstid. Det börjar faktiskt bli min också.  

När jag kom in tillbaka till flen så mötte jag farmor på stan, jag följde med henne till bokhandeln och köpte en presenent till hennes särbo/pojkvän/kille eller vad man nu kallar det. Sedan bestämde vi att jag skulle komma förbi ikväll istället och dricka kaffe och hämta en klänning som hon har fixat åt mig.

Nu ska jag och M eftermiddagsfika, mysigt!





torsdag!

Godmorgon!
Fifasen så trött jag var imorse, var uppe rätt så sent igår. Kollade in reprisen av skavlan, mycket bra program.

Idag har jag inga egentliga planer, så skönt. Ska bara göra det jag känner för. Skrev precis till lollsen och frågade om hon ville gå ut och gå och sen luncha tillsammans. Skulle vilja åka förbi farmor och umgås med henne också.




lasange!

åh vilken mysig kväll vi har haft.

Jag bestämde mig för att bjuda på lasange med vitkålssallad. Enkelt, gott och bra! Till "efterrätt" blev det kaffe och kokosbollar framför bonde söker fru. Vi satt och fikade länge och pratade om allt och ingenting.

Nu har jag diskat undan allt och jag och M har precis kört klart en runda alfapet, jag vann (som vanligt!) hihi.

Nu ska jag gå och tvätta av mig sen hoppa ner i sängen.
Godnatt gott folk!







onsdag!

Hallå!
Imorse var jag uppe med tuppen och gjorde M sällskap till tåget. Det var en fin morgon och ibland kan det vara skönt att vakna till rätt så skapligt.

När jag kom hem bäddade jag sängen, plockade disk osv. Sen började faktiskt att måla ramarna till tavlorna jag köpte här om dagen. I bakgrunden lyssnade jag på efter tio..

Jätteintressant ämne idag, dödshjälp.
Fantastiska berättelser hade damen som var gäst hos malou. Hon arbetar på en klinik i schweiz där de använder sig av dödshjälp. Jag förstår inte hur det inte kan vara tillåtet här?

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska åka iväg till mormor och morfar och hjälpa de att handla!

Ikväll kommer tjejerna över på middag, har inte riktigt bestämt än vad jag ska bjuda på än. Det får bli en överraskning!







tisdag

Hej ni alla!
Idag har jag som sagt jobbat hela dagen och det kändes så skönt att vara tillbaka. Få träffa jobbarkompisarna, diska lite, plocka lite osv.

När jag kom hem stod M redo i hallen för en promenad, vet inte riktigt vad som har hänt med honom, men jag gillar det! :) Vi gick runt stan och avslutade med himlabacken, puuuh! Men skönt var det. När vi kom hem "värmde vi på" tacoresterna sen i söndags, älska rester! (ibland) 

Nu ligger vi i varsin soffa och ser på fotbollen, jag ska snart duscha av mig och inatt ska jag banne mig sova med fleece morgonrock. Kyliga höst.

Nu börja visst desperate housewives, måste kolla!






godnatt!

Ikväll har jag och M varit ute och PW i regnet. Det var faktiskt jätteskönt, det kändes uppfriskande. Vi gick runt stenhammar och sen hem till hans föräldrar för att hämta lite av hans mammas bröd som är så gott.

När vi kom hem duschade vi och lagade hemmagjorda hamburgare. Nu har vi precis spelat klart ett parti scrabble och jag vann, hihi!

Imorgon är det jobb hela dagen!





3 tavlor!

Det var mysigt att träffa tjejerna, vi pratade gamla minnen och skrattade. Jag var dock inte hungrig så jag ska äta frukost nu istället.

Efter träffen gick jag förbi secondhand butiken för att kika om de hade någon karl larsson tavla och de hade de också, 40 kronor fick jag ge för dessa två, se så fint!

Nu ska jag äta frukost, kolla dagens reklam och titta på tre kronor.  


"Juldagsmorgon" och "mammas och småflickornas rum"


min frukost!




måndag!

Tittar på efter tio. Tänk att nya svensson svensson filmen har galapremiär idag! Det får bli att se fram emot till nästa helg, kuuul!

Jag har mycket annat att se fram emot just nu. Nästa måndag ska jag till frisören och fixa till mitt hår, första gången jag går till frisören på många många år. Blir ingen större förändring men jag tror det kommer bli jättesnyggt!

Och om 12 dagar åker jag, M, lollo, lennart, yara och magnus till london, hur häftigt som helst. Vi ska kolla fotboll, chelsea-queens, gå på madame tousseau, äta god mat och shoppa, åhh vad jag längtar!

Nu vid 12 ska vi ses några tjejer nere på venezia och äta lunch.
Eftermiddagen ska jag ägna åt en PW och solning.





mitt i natten!

Go'kväll!

Ikväll har jag och M haft tacomys (i vanlig ordning på söndagar!)
Vi har kollat på time out och tittat på film. Bad teacher med cameron diaz och justin timberlake, den var faktiskt jättebra!

Nu ligger vi i sängen och spelar wordfeud, imorgon är jag ledig och på tisdag är det jobb igen, ska bli skönt att komma tillbaka. 

Hörs imorgon, natti kramar till er!





söndag!

Vi har haft en riktigt röjardag här hemma idag.
Burit ner cyklar i förrådet, kört iväg balkongmöblerna till mamma, slängt tidningar, vädrat täcken och kuddar osv.

Vid två tiden åkte jag, lollo, lennart och M till mellösa på den där prylmarknaden. Jag hittade en Karl Larsson tavla och lollo köpte en bok. Jag har bestämt mig för att börja samla på KL-tavlor. Jag tycker de är jättemysiga, passar jättebra på julen!

Nu på eftermiddagen bestämde vi oss för att grilla efter allt slit.
Korv och bröd, mums!


Min första karl larsson tavla!


min nya kofta!




gårdagen!

Igår var vi hela dagen hemma hos mormor & morfar, våran (lilla) kusin fyllde 7 och det firade vi med pizza, tårta och att spela spel. Jättemysig dag!





Idag ska jag gå ut och gå i det härliga höstvädret och så ska jag fråga lollo om hon vill med på prylmarknaden i mellösa. :)




home!

Nu är vi hemma igen.

M blev lite försenad så medan han var kvar i skolan passade jag på att gå i de butiker som han inte tycker är kul, typ indiska! (som är min favoritaffär)

När han var klar åkte vi till tunapark för att käka lunch. Vi gick i några butiker där med, hittade vinterskor och ett par snygga jeans till M. Jag blev jättenöjd, hoppas han med blev det, hihi. Själv hittade jag en gudomlig sjal och en jättejättegullig kofta. Ska visa bild imorgon!

Tror dock inte att jag är riktigt frisk än, känner mig seg och hängig nu. Men det var skönt att få komma ut lite och tänka på annat. 

Sarali var också sjuk så vi kunde inte ses, vi som båda hade längtat så. Men som vi brukar säga, vi har hela livet på oss!

Ikväll blir det idol och en massa gott på hemmaplan! Heja Moa!


min nya sjal, mörkgråstickad med vitvirkad spets på!






fredag!

Vilken soffpotatis man blir när man är sjuk, men man orkar ju inte med mycket annat. M och jag spelade alfapet hela kvällen igår. Min önskan var att han skulle gå till leksaksaffären här i flen och fråga om de hade det och det hade dem, åhh så glad jag blev! :)

Annars var gårkvällen rätt tung, allt är rätt tungt emellanåt. Men vad tjänar det till att vara ledsen, inget blir ju bättre?

Idag känns det lite lättare och M är så gullig som tar hand om mig. Han har nu åkt till skolan och jag har duschat. Jag ska ta det lungt nu på morgonen, läsa tidningen, dricka kaffe och se klart på efter tio.

Vid ett-tiden är det tänkt att jag ska åka in till eskilstuna och möta upp M för att äta lunch tillsammans och gå i några butiker. Inget är spikat, utan jag ska göra som jag orkar.

I eftermiddag ska jag iallafall träffa bästa Sarali vid hennes hus, så ska vi fika och umgås, längtar!








torsdag

Är fortfarande hemma och är hängig. Nu har jag precis duschat och sitter och tittar på resprisen av slottsliv som jag missade häromkvällen. Det är från rockelstadslott, kul! :)






onsdag

Känner mig inte alls pigg idag heller. Men nu har iallafall tagit mig in i duschen så nu känns allt lite bättre iallafall.

Mamma skulle åka till mormor & morfar och hälsa på nu klockan 11 och jag bestämde mig för att följa med även om jag inte känner mig helt piggelin. Har inte träffat de på jättelänge och att komma ut på landet och bara njuta av tystnaden och frisk luften gör nog bara gott!


jag & mormor från i julas! (tänk snart är det jul igen, mysigt!)




blää!

Usch, idag är jag sjuk!

Har nog haft feber inatt och så jag vaknade med världens huvudvärk och kände mig hängig, så idag är jag hemma från jobbet. Ska bara ligga ner och bli frisk så snabbt som möjligt. Det är så tråkigt att vara sjuk.

Alvedon, sängen, och tv:n får göra min dag idag!





mums!

Då var man välförberedd inför morgondagen, kanelbullensdag!



Hela eftermiddagen har gått åt till att greja i köket. Påvägen hem från min PW bestämde jag mig för att baka kanelbullar, så jag stannade till på coop och handlade lite ingredienser. Hade också lovat M att laga hemmagjorda pannbiffar och spagetti & köttfärsås som han vill ha som matlådor när jag jobbar.

Började klockan 5 och var klar strax efter 8. Men det har varit både kul och mysigt. Jag har gjort allt i lugn och ro, och med radion på så blir allt lite roligare också. M kom och hjälpte till på slutet, pensla bullar och rev lök. Nu har vi ätit tillsammans och ligger i varsin soffa och är helt slut så nu ska vi nörda tre kronor.




pics!

Kollade igenom lite gamla bilder, vad kul det är (och lite ångestfyllt!)

Den här bilden hittade jag nyss, den är från Kreta, där vi var i början av sommaren i år. Jag tycker inte att det är så snyggt med muskler på tjejer. Men jag tror inte att jag fattade själv hur tränad jag faktiskt var. Så mycket bättre man mår när man är stark och tränad. Tänk om man alltid kunde vara taggad på träning, vad lätt livet skulle vara då.


jag vill vara brun igen!





måndag!

Min bästa dag.
Hur härligt som helst att ligga kvar i sängen och höra hur alla andra åker iväg till jobbet. Taskigt av mig att vara lite skadeglad, men efter att ha jobbat en hel helg är det så skönt att få sova ut och få vara ledig en dag.

Igår kväll hade jag och M, tre kronor maraton och spelade chicago, jättemysigt.

Just nu tittar jag på efter tio, dricker juice och bloggar. Dagens planer har jag inte bestämt än. Klockan 11 börjar, i rymden finns inga känslor på tv1000 nordic, det är flera som sagt att den är bra men jag har aldrig sett den. Så jag tror jag ska titta på den och efter lunch ska jag gå lidarundan!






dag 6 & 7!

Detta skulle jag vilja göra innan jag dör:
Skaffa fina barn såklart och bo i ett stort fint hus.

Min bästa vän:
Jag har ingen bästa vän. Jag har aldrig haft någon bästa och jag vill aldrig ha någon. Jag vet inte vad jag ska kalla mig själv, men jag gillar inte att hänga ihop tajt med någon, jag gillar att vara för mig själv. Jag gillar att umgås med många olika människor och jag gillar att lära känna nya. Men just nu så är jag tyvärr inne i en period i livet där jag knappt har någon ork till att umgås med folk, varken de jag känner eller de jag inte känner. Jag har liksom ingen glädje att sprida, jag känner mig oftast trött och att jag har massa annat att göra. Jag hoppas verkligen att jag blir som jag en gång var, social och glad. Men vem vet, alla kan förändras!

Louise kommer ju alltid vara min syster och hon är en fantastisk människa, så om det är någon jag kan lita på så är det henne. Hon får veta alla mina hemligheter och jag vet att de stannar där, en underskattad talang. M och hon är mina "bästa vänner"!






helgen!

Äntligen (om man får säga så) börjar helgen gå mot sitt slut.

I fredags var mamma & lollo här och fikade och kollade idol med mig och M.

Lördagen bestod av jobb mellan nio och halv sex. Sen var det bara att gasa hemåt och svira om. Klockan sju hade jag och M bjudit över våra vänner på förfest och det blev till och med en riktigt lyckad sådan. Jag hade skitkul i alla fall. Vid elva började vi alla att gå mot amazon, jag gick in, hade skittråkigt och gick hem. Jättekonstigt egentligen. Det var helt okej musik och massor av folk. Men jag var väl inte taggad helt enkelt.

Idag började jag jobba klockan 12, hade inte klarat av att börja en minut tidigare. M skjutsade mig till jobbet, världens bästa han är!

Nu är jag äntligen hemma och tänka sig vad skönt att komma hem till ett renstädat hem. M har fixat under dagen, torkat bord, fixat med disken, slängt flaskor och så vidare. Det enda jag har gjort nu är att bädda rent sängen och duschat av mig. Så nu ligger jag i sängen med morgonrock och rentvättat hår, så skönt med söndagkvällar!

Ska snart klä på mig och gå till willys och handla lite tacogrejer. Ikväll är det tacomys, som vanligt hemma hos oss på söndagar!


tjejbordet igår!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!