lördag!

gooooodmorning!

sitter i soffan och slänger i mig lite kaffe. ska snart åka iväg till systemet och handla lite inför kvällen. sedan åker jag vidare till jobbet för att jobba mitt vanliga pass på lördagar, 12-16!

igår vart det fullt upp. var hemma hos sarali och städade så de skulle få det lite rent & fint till helgen. drack god capuccino och åt färska baguetter. alltid lika mysigt att komma hem till er! ♥

gick lidan med volle och snackade om allt och ingenting, mycket trevligt. klockan tre steg jag in genom dörren hemma igen. fräschade till mig lite. sedan åkte jag, lenn & lollo till eskilstuna för lite shopping. kände mig helt nöjd när jag åkte därifrån, lämnade tillbaka lite grejer och hittade lite nya.

beställde hem lite mat, tittade på let's dance och ritade lite på phonen. alltså blev det en mysig hemmakväll. ikväll blir det annat, all in! 

nu måste jag åka, hoppas ni har en trevlig helg! ♥
 


våran nya outfit på jobbet, ljusblå "boyfriendskjorta".




välkommen helg!

godmorgon!
det är fredag, tjohooo! vaknade klockan nio och kände mig pigg och utvilad.

igår var det träning, var typ 6 pers. men hur kul som helst ändå, älskar småmål. efter träningen kom moa, linn & ellen hem hit och kvällsfikade med mig och lolls. supermysigt, som alltid!

nu har jag precis duschat, ligger i soffan och kikar lite på tv och laddar inför dagen. klockan elva ska jag hem till sarali och städa lite inför helgen. ska bli så kul att träffa henne och viggo, hoppas på en kopp kaffe också. eller två.

vid ett ska jag gå lidan och i eftermiddag ska jag och lollo åka in till eskilstuna och fixa lite ärenden och gå lite på stan.






torsdag!

igår hade jag, mamma & lollo myskväll när jag kom hem från jobbet. mamma hade lagat jättegod räkgryta med pasta till. vi tittade på en av filmerna jag köpte här om dagen. letters to juliet. jättemysig film, den ska jag se fler gånger!

nu ska jag åka till jobbet, ikväll är det trääääning sen ska vi ha syskonmys. linn har äntligen kommit hem! ♥





godnatt! ♥

mår mycket bättre. idag kom jag iväg på träningen iallafall, kände mig lite hängig i början men sedan kom jag igång. har varit pigg sedan dess.

mamman hade satt på bastun till jag kom hem så jag hoppade direkt in där och bastade i någon timme. nu har jag och mamman precis kvällsfikat, chailatte & apelsin.

jobb ons-tors 9.00-19.15
så nu ska det sovas, natti! ♥






avkoppling!

nu i eftermiddag har jag suttit ute i solen och bara tagit det lugnt. känner mig fortfarande inte piggare dock. sitter framför datorn, dricker pepsi och kollar på 30 grader i februari på svt play!


jag som inte läser hade behövt lollo när jag förut skulle välja en av dessa att börja titta lite i!


det blev systrar i jeans. har läst ett tiotal sidor och den verkar bra!




påsk!

jag mår verkligen inte bra. när jag var ute och gick började jag känna mig svimfärdig och allt bara snurrade. jag orkade knappt ta mig hem, väl hemma slängde jag mig på sängen och svetten bara rann. efter tio minuter slutade jag svettas och vi det laget var mina kläder helt genom blöta. är det någon av er som har haft influensa eller några liknande symptom som detta? förstår verkligen inte vad det är som är fel.

när vi var hos mormor & morfar i söndags planerade vi lite inför påsken. det ska bli så mysigt att träffa släkten, äta god mat, leta påskägg och bara vara på landet och mysa runt i sköna kläder och gummistövlar. vi bestämde att vi skulle dela upp alla sysslorna i år så mormor slipper göra allt.

jag fick i uppdrag att fixa påskskinkan och baka massor av goda kakor. åhh, det ska bli så mysigt. vi åker dit fredagkväll, då ska vi grilla korv och bara mysa.


jag & mormor förra påsken!





V & E!

så fina! ♥






tisdag!

jag blev hemma igår. min kropp mår inte riktigt som den ska, känns jättejobbigt. jag har ont överallt och ingenstans, gick och la mig klockan sju och sov till klockan 10 idag. kroppen känns fortfarande konstig, benen värker. måste säkert operera bort de där ådrorna för att det ska bli bra. jag som inte ens vågar gå till tandläkaren.

ska försöka ta mig ut på en promenad nu iallafall, en lugn sådan.

skulle behöva åka in till stan i eftermiddag, lämna tillbaka lite grejer som inte kändes lika bra när jag kom hem och fick prova. får se hur jag gör. träning ikväll iallafall, hoppas benen känns bättre då.


lidan!




rent!

hemma igen efter powerwalk runt lida, det var så skönt!

nu har jag precis hängt upp tvätten. stannade till på affären påvägen hem. köpte tidningen och lite lunch så nu ska jag hänga i soffan en stund.

kan inte riktigt bestämma mig om jag ska åka till lollo ikväll och hälsa på eller om jag ska stanna hemma. är ledig imorgon också, så det vore ju kul att komma iväg en sväng. hm svårt.. får tänka en stund till!





lockigt!

provade att locka håret idag. händer sådär lagom ofta eftersom jag alltid har uppsatt hår.

passade på att ta en ny profilbild när jag ändå för en gångs skull var lite fin i håret, hehe. lite ego, men det får man vara ibland. vet dock inte vilken jag tyckte blev bäst.

kom på att jag verkligen behöver färga håret, så om två veckor smäller det. längtar!





ny vecka, nya tag!

godmorgon!
har haft en skön och lugn morgon. gick upp rätt skapligt då lollo klev upp tidigt för att åka till öret. rasmus som skulle åka med, kom förbi lite för tidigt så jag satte mig med honom och mamman och drack kaffe.

har hunnit med en hel del sedan dess. har både tvättat, städat mitt rum & duschat. nu sitter jag nyduschad framför "efter tio" med dagens andra kopp kaffe.

jag tycker det är så skönt att komma igång tidigt och röja undan för att sedan bara kunna ta dagen som den kommer! ♥





så sant! ♥





helgen!

har haft en underbar helg. bästaste på länge till och med!

i fredags kväll var det mys med tjejerna i elins stuga. igår var det match, gick sådär kan man väl säga. men skitsamma, vi ska kvala till ettan ändå, shalalala!

efter matchen käkade laget middag på mozarella för att fira årets prestation. jag åt en saffranspasta som var bland det godaste jag ätit, mums!

efter maten (och några cider!) traskade vi upp till andrea och hade sjukt roligt tillsammans. spelade spel, skrattade, drack & drack lite till. runt midnatt kom det massor av folk som gjorde det hela till en riktigt kul hemmafest. tack för igår andrea, hoppas din lägenhet stod kvar idag när du vaknade!

idag har jag jobbat mellan 12-16. det var så där perfekt med folk så man hade och göra hela tiden men ändå hann vara trevlig mot alla. solen sken och alla var allmänt glada, love my job!

när jag slutade åkte jag och lolls hem till mormor & morfar på söndagsmiddag. bästa stället på jorden för lite avkoppling. mitt ute i ingenstans där inga problem existerar längre. endast frihet.

ikväll har familjen haft söndagsmys, tittat på time out & irene huss.
nu väntar sängen, natti! ♥






lördag!

hur kan man bara vakna 07.30 när man är ledig? och just bara för att jag kände att jag behövde sova ut.

nu har jag äntligen "vaknat" till liv iallafall, duschat och ätit frukost. snart ska vi ner till sabina på någon slags tillställning som vi inte riktigt vet vad det handlar om än, spännande! direkt efter är det dags för samling, taggaaa match! herregud så nervös jag är, som vanligt!

gårkvällen blev riktigt lyckad, först en trevlig middag på hemmaplan och sen vidare hem till elin med tjejerna för lite mys! 

hoppas denna eftermiddag & kväll blir lika lyckad, men först vinst! ♥

 
trött & nyduschad, godmorgon!





kväll!

underbara dag!

fikat med fina vänner, promenerat runt lidan, hjälpt mamma och handla & suttit i solen och bara njutit med min bästa familj! ♥

nu ska jag hoppa in i duschen. snart kommer släkten för att fira mammsen, mys!



lite lika!





fredag!

det blev precis som jag hoppats på. soooool!
sitter på baksidan i solen och dricker kaffe & läser tidningen, tjugotvå grader! ♥

klockan elva ska jag hem till sarali, vi ska mysa & fika. (börjar bli en väldigt trevlig tradition just på fredagar!) ska promenera dit och efteråt ska jag gå lidan.

hoppas ni får en härlig dag! ♥






torsdag!

åh, äntligen helg!

haft en riktigt bra dag på jobbet. mycket folk och tiden gick fort. åkte och solade direkt efter och sedan hem för att byta om för träning. träningen gick så där, håller tummarna för att matchen på lördag går bättre. sista seriematchen, tråkigt & skönt på samma gång.

hade lite roliga besök på jobbet idag iallafall. emma & patzy kom och hälsade på, hade massor att prata om, mys! laila bagges bror var på studiebesök och en manlig beundrare i sina bästa år kom förbi och åt lite pannkakor.

nu ska jag avsluta dagen med ett bad! ♥
imorgon har jag mycket att se fram emot, natti!


bland annat sooool!




pigg!

godmorgon!
gud vad skönt det var att gå upp "tidigt". jag vet inte vad det är med mig, men de sista veckorna har jag varit så fruktansvärt morgontrött. borde det inte vara tvärtom? nu när det är så ljust ute och strålande väder (nästan varje dag!)

längtar till morgondagen, då är jag ledig och då tänker jag ta en riktigt lång promenad i vårvädret! ♥





onsdag!

idag är det mammans dag. det har vi firat med ost & kex och bakelsebuffé, efter en hel dag full av arbete.

vi köpte en jättefin kristallkrona som hon länge hade pratat om och en perkulator som gör det godaste kaffet! ♥ hon fick dessutom finchoklad och ljurosa blommor, jag tror faktiskt hon blev riktigt glad!

morgondagen består även den utav arbete. men först ska jag lämna in bilen på lagning klockan 07.30, hem, duscha, packa och sedan åka till jobbet. efter jobbet ska jag sola & träna innebandy. så, fullt ööööös!

natti ♥


onsdagsmys!

perkulator, åhléns!

fin blombukett!




vår!

åhhh, jag hittade så mycket fint i stan. både till mamma & till mig. lollsen hittade lite hon med. blir alltid såhär, när man inte ska handla då hittar man en massa fint och tvärtom. känns lite kul med en uppdaterad vårgarderob iallafall.

nu har jag precis slingat håret på systern, hoppas på bra resultat. det brukar bli bra!
ska strax ner och träna, sköööönt! och tills vi kommer hem ska mamman göra hemmagjord pannbiff till sina "små barn", bästa mamman ever!







tisdag!

godmorgon!
igårkväll kom lollo hem från örebro helt oväntat, mys! så nu har vi soffhäng = sitter med varsin dator i knät, varsin kopp kaffe och tittar på efter tio.

ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. sedan ska vi luncha (eller rättare sagt!) äta frukost på thai och efter det åka vidare in till katrineholm och köpa present till lilla mammsen som fyller år imorgon.






summer 2012!

lycklig tjej!

två resor bokade, en och samma kväll.
nu längtar jag till sommaren mer än någonsin!
 
första veckan i juli drar vi till cypern på partyresa, kan ju inte bli annat än kul!
sedan fortsätter vi festligheterna med att åka till västervik första vecka i augusti för att spela swedish floorball open. 40.000:- i prispotten, dags att börja träna på riktigt nu alltså.

jag kommer sova riktigt gott inatt hoppas ni också gör det!



ayia napa
  

swedish floorball open




fikapaus!

det har varit en mysig förmiddag. städat mitt rum, bäddat rent, tvättat några maskiner och duschat. vid 12 hörde jullan av sig och ville ta en fika, så jag åkte ner till affären och köpte lite ingredienser till ananaspaj (vilket jag vet är hennes favorit!) så jag slängde ihop den lite snabbt (hade fortfarande receptet i huvudet efter i fredags, hihi!) och satte på kaffe.

nu har vi suttit i några timmar och pratat om hennes resa och en hel del annat också. man blir ju inte lite sugen på att åka iväg när man såg hur brun hon var och hörde hur bra de hade haft det. men snart är det sommar och då blir det resa för min del, som jag längtaaaar!

nu ska jag ta mig i kragen och dra på mig walking kläderna!






måndag!

godmorgon!
uppe med tuppen fast jag är ledig. en av de positiva grejerna med att bo hemma hos mamma, alla går upp runt halv åtta, hämtar tidningen och sätter på kaffe. så när jag stiger upp är allt klappat och klart, lyxigt!

nu sitter jag med min kopp kaffe och kollar nyhetsmorgon. dagens planer är en lång promenad & fysträning. hoppas på att få träffa julia också som kom hem från egypten igår. annars är det bara lite plock härhemma, hänga tvätt, plocka disk och så vidare. en skön måndag med andra ord, precis så som jag vill ha den.


morgontrött tjej!




söndag!

länge sen jag var så här fruktansvärt trött i både kropp & själ.

ikväll har vi haft riktigt taco & tvmys härhemma. jag, lollo, lennart & erik har lagat mat, tittat på tv och legat i soffan hela kvällen och bara haft det skönt (älskaaaar söndagar!)

nu har hela familjen gått och lagt sig och det börjar bli dags för mig med. ska bädda ner mig i sängen och fortsätta tvkvällen med att titta på "får vi följa med" & extra extra!

ledig imorgon! ♥





härligt!

Seriesegrare! ♥





bowling!

eskilstuna nästa!
mat & bowling står på schemat, har planerat att vinna dessutom!


lollo står för kläderna även denna afton, tack!





repotage!

tidningen idag!





lördag!

en härlig kväll med god mat och trevligt sällskap börjar nu lida mot sitt slut!

imorgon vankas jobb & bowling med arbetskamraterna, kan bli kul!

natti ♥





fredag, äntligen!

goddag mina vänner!
idag har jag hunnit med mycket. så här vill jag ha det varje dag!

imorse klockan åtta kom mamma upp och väckte mig med en kopp kaffe och tidningen. till min stora förvåning (och mammas också för den delen!) hade jag hamnat på första sidan i eskilstunakuriren. usch och fy säger jag bara, gillar ej att vara med i tidningen, något jag verkligen kommit underfund med den senaste veckan..

aja, började sedan dagen med att ta tag i lollsens rum. blev ett fantastiskt resultat!
(se bilder nedan!)

mötte frida klockan 10.20 för en prommis runt lida, för att sedan klippa henne. 12.00 åkte vi hem till sarali & viggo. jag storstädade hela huset medan de andra satt i soffan och myste. och nej, jag tycker inte synd om mig själv. jag är en av få som faktiskt gillar att städa. jag gillar att se resultat på saker och ting. och sen självklart så älskar jag att hjälpa de människor som jag bryr mig mycket om! ♥

efter städningen åkte vi och lunchade på stan. jag fortsatte sedan med att gå på bolaget, handla till kvällens middag osv. nu har jag precis hällt upp en kopp kaffe och ska unna mig en bit choklad av världens godaste chokladkaka.

sedan fortsätter dagen med bakning, har lovat mamman att göra min fantastiskt goda ananaspaj till efterrätt ikväll.

hoppas ni får en trevlig kväll! ♥


innan..

efter! tror ni hon kommer bli glad?

redo för lidan!

kaffe & choklad! ♥




torsdag

jobbat, solat & tränat. nu är jag redo för helg, wihooo!

ligger i soffan och tittar på tv, bästa filmen på sjuan- sex and the city! ska strax hoppa in i duschen, sen är jag redo att sova, tröttare än tröttast just nu faktiskt.

imorgonbitti är det lidan som gäller sedan ska jag hem till bästaste sarali och hjälpa henne med lite städning, tvätt osv. hoppas på en kopp kaffe och en massa gos med henne och viggo också såklart!

på kvällen ska jag, mami, lollo, lennart och faster dricka vin och äta trerätters, mys!

och något som är grymt med att bo hemma är att mamma fixar så god mat, när jag kom hem från träningen vid 22 så stod maten på bordet, bästa mamman i världen kallar jag det! ♥





onsdag!

godkväll!
denna dag har bestått utav jobb. nu har jag äntligen tagit en dusch och ska påbörja min "hemmafixkväll". måla naglar, smörja in mig, plocka ögonbryn, bädda rent osvosv. så himla skönt sen när man är klar och får krypa ner i nytvättade lakan och känna sig renast i världen! ♥

morgondagen består utav jobb den med. tanken är att jag ska gå upp rätt skapligt så jag hinner ta en liten prommis i solen innan jobbet. kvällen kommer bestå utav träning och sen ska jag basta efter det, mys!

natti! ♥








nostalgi!

åhhh, att bo hemma hos mamma är som att flytta tillbaka tiden. har precis kollat igenom alla mina gamla album på datorn här hemma. vilka fantastiska år jag/vi har haft, jag fattar inte varför man inte hela tiden njuter mer av stunden och av det som händer just här & nu? när jag kollar på dessa bilder fylls jag med lycka, så mycket kärlek vi gett varandra de senaste åren, puss på er alla fina vänner och jag hoppas ni njuter lika mycket som jag utav dessa bilder! ♥



alla bilder har sin historia och det är det som gör mig så lycklig!
nu kommer jag sova gott, natti till er! ♥




bastian baker! ♥

jag är lite sämst på det här med teknik, vill lägga upp en fantastiskt bra låt som lollo spelade när vi bakisstädade hela huset i lördags. så fin låt och så fin kille. finns ej på spotify så ni måste lyssna på youtube här kommer länken iallafall, hihi!

http://www.youtube.com/watch?v=krOBGW4V0kg






tisdag!

imorse när jag vaknade var jag jättesugen på en riktig LCHF-frukost så jag gick ner och slängde ihop äggröra, bacon och korv. jag som annars är en riktig yoghurtmänniska blev rätt så chockad över detta sug. men helt ärligt så tror jag att det är bland det bättre man kan äta till frukost. detta åt jag alltså för 6 timmar sen och känner mig fortfarande inte hungrig överhuvudtaget.

idag har jag varit hos min psykolog/coach/vägledare/terapeut eller vad man nu vill kalla det, kärt barn har många namn. tre timmar satt vi där och prata om allt mellan himmel och jord. fruktansvärt skönt att få ur sig alla ilska, tankar, funderingar osv. avslutade samtalet med 45 minuters massage, sjukligt skönt! ♥

nu ska jag ta mig ut på en solig promenad och efteråt ska jag dricka lite kaffe med mammsen och ikväll är det träning!
 

lite lyxigt när man bor hos mamma, att lollsen har sin garderob där så man behöver ju inte släpa kläder. (lånar dina kläder idag, som du kanske ser.. forsätter med det resten av veckan också så du vet, tack!) ♥





måndagkväll!

den här veckan ska jag bo hemma hos mamma, jättemysigt! lollo är i örebro och lennart i sin lägenhet så jag har hela övervåningen för mig själv.

ikväll har vi haft fysträning, inte så kul men ack så bra. man känner verkligen att man blir starkare och uthålligare efter varje gång.

nu har jag precis duschat, så nu ska jag äntligen lägga mig i soffan och kolla sofias änglar.





hej våren!

och hej alla!
det var länge sen man satt här. har saknat bloggandet vissa dagar och andra dagar inte. så nu har jag bestämt mig för att bara göra detta när jag verkligen känner för det! vilket kan bli hur som helst.. 20 gånger om dagen eller 20 dagar om året, det visar sig!

här kommer iallafall en liten sammanfattning av de senaste månaderna..


vann tomtecupen i nyköping..

firat jul med bästa familjen..

firat nyår med god mat & fina vänner..

världens finaste bebis kom till världen..

boxats och umgåtts med gullis noah..

och gullis bella..

köpt finfina träningsskor..

druckit massor av kaffe i vårsolen..

fikat & myst med fina vänner..

köpt ny vårjacka..

myst massor med sarali & viggo..

gått stenhammarsrundan ett antal gånger..

blivit intervjuad och fotad av eskilstunakuriren i denna outfit..

tränat sjuktmycket innebandy, vilket äntligen gett resultat..

och idag har jag gått lidan & njutit av den underbara vårvärmen!

känns härligt att vara tillbaka! ♥




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!