dagens!

idag har jag varit hos tandläkaren. bland det värsta jag vet. fick därmed veta att kostnaden för mig att ha "tandförsäkring" ligger på cirka fyranhundrakronor i månaden. skjut mig! det är inte billigt att leva inte.

nu ska jag snart ner och handla inför kvällens festligheter. vi ska ha det mysigt på landet. dricka vin & äta exotisk mat.


tröja & linne från hm, jeans lindex, skor lager 157, klocka ur&penn





valborgsmorgon!

uppe med tuppen och tvättar! var verkligen på tiden, smockat i tvättkorgen.

har precis duschat och använde för första gången min nya moroccanoil. det är så ruggigt bra, för er som inte vet vad det är:

"Ett fantastiskt multi-verktyg, från en gång skadat livlöst och tråkigt hår får du med Moroccanoil Light Oil Treatment hjälp till att stärka håret, återställa glans och mjukhet. Oerhört bra absorptionsförmåga i sprött och fint hår."

håret känns jättelent och mjukt efter man har haft i det, passar perfekt till mitt trassel! ♥

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, gå ner och byta tvättmaskin. sedan åka hem till mamma och äta "valborgsfrukost" med familjen.




renbäddat! ♥




helgen!

godkväll!
hoppas ni har haft en trevlig helg. igårkväll blev det fest & korvgrillning för våran del. kvällen (förfesterna!) var toppen, ama var sådär. skönt att komma hem skapligt iallafall.

idag har det jobbats, det var väldigtväldigt mycket folk, vilket är jätteroligt. tiden går snabbt och man har massor att göra hela tiden. efter jobbet åkte jag direkt hem och bytte om till träningskläder. hade bestämt mig för att gå runt sjön i det soliga vädret. men det var så skönt att jag gick runt hela yxtaholm istället. två timmar och femton minuter tog det. och helt ärligt är det det bästa/skönaste/mest harmoniska jag har gjort på mycket länge. ingen trafik, ingen musik, ingen som pratar. bara fåglarna, solen & jag! så skönt att få rensa hjärnan ibland.

ikväll har jag, moa och erik ätit middag tillsammans, myspys. har även varit hemma hos mamman och tvättat mina sofföverdrag, vädrat täcken och bäddat rent! ♥   


yxtaholm! ♥




fikar!

härligt med lördag!
imorse satt jag ute i solen och hade det skönt i 20 graders värme. åkte sedan ner och tränade på nautilus en sväng och vid lunchtid åkte jag och tjejerna ut till ekenäs och lunchade (och fikade!)

världens mysigaste plats! ♥






at night!

heeeej!
jag & frida hade det jättemysigt i stan. lunchade på waynes och brände lite pengar. hittade mina drömskor i beiget mocka och en fin vårväska i matchande färg. även det fina armbandet på bilden nedan.

ikväll har vi grillat här hemma. kött & potastisgratäng, årets grilldebut. mums! till efterrätten fick vi gäster och är nu inne på 3:e flaskan vin. kul ikväll, inte lika kul imorgon!

tur jag är ledig, träning & sola står på schemat. 
natti!  


ljusrosa armband från guldfynd! ♥




fredag!

godmorgon!
ligger i sängen och dricker kaffe och skrattar åt rixmorgonzoo, så sjuka de är, haha. bästa prpogrammet!

ska snart hoppa in i duschen. jag och frida ska åka till eskilstuna idag och strosa lite på stan. påvägen dit ska vi stanna i malmköping så jag äntligen ska få köpa min efterlängtade moroccanoil. för er som inte har provat den.. gör det NU! ♥ 


min fina rutiga filt köpte jag när jag var i örebro i veckan (på rea! ♥)




helgen är här!

fuskade med räkningarna igår, orkade verkligen inte. men nu är det gjort. skönt att ha helg redan imorgonbitti när man vaknar. nu måste jag verkligen sova. pusss!


och godnatt!




resultatet!


blev ju hur bra som helst! ♥




min kväll!

heeey mitt i natten!
efter jobbet åkte jag direkt hem till julia och hängde med henne & emma. jag klippte den blonda och la i lite slingor. var tvungen att åka innan resultatet på det hela var klart men fick nyss sms om att det blev superbra. så kul när man kan hjälpa till ibland. (lägg upp en bild i bloggen då så jag får se jullis!)

vid nio hämtade jag upp lite pizza & frida. vi bestämde oss förut idag för att åka hem och överraska elin med lite mat, lite tända ljus och lite tjejmys ikväll. så vi smög in i huset innan hon kom hem, dukade, tände ljus och fixade lite. tror ni hon blev glad? jaaaaaaaa, hon blev jätteglad. och vi har haft det så mysigt ikväll. massor av prat och massor av kebabpizza, mums!

imorgon har jag mysdag. ska bara göra sånt som jag känner för.
men först ska jag sova. hoppas ni har haft en bra dag, natti till er! ♥







lunchar & jobbar!

"En hel del studier har visat att vatten är en ypperlig källa för att uppnå en allmän och god hälsa. Vatten renar kroppen och behövs för att optimera näringstillförseln samt att hålla alla organ mm. vid full hälsa. Försök att starta varje morgon med att dricka 0.5 - 1 liter vatten, detta förbättrar reningen av kroppen samt säkerställer vattenbalansen i kroppen."

 
Vatten innehåller i sig inga kalorier. om du intar 1 liter kallt vatten (10 gradigt) förbränner kroppen ca 30 kcal för att värma upp vattnet till kroppstemperatur!


vatten ska bli min bästa vän ett tag fram över.




dyrt & värt?

härnäst står det två dyra grejer på inköpslistan. min dator är gammal och seg. musknappen hakar upp sig och den är stor pch klumpig. en vit sony vaio, det vore ju fint.

det andra är en BRA kamera. som både tar fina bilder på nära håll och på avstånd. kanske inte en riktig systemkamera men något som går lite åt det hållet. jag tycker så mycket om att fota och jag börjar tycka att iphonen inte riktigt håller måttet längre. vilken av dessa tre här under borde jag ta?




              





kvällens..

to-do-lista
(har jag precis eller rättare sagt snart kämpat mig igenom!)

hämta ut paket
handla
betala räkningar
tvätta jobbarkläder
hämta jacka, stövlar & klocka hos mamma
måla naglarna

packa upp & städa rummet
tvätta sminkväskan &  rensa handväskan

snart tar jag kväll. men måste jag alltid spara det tråkigaste till sist? har till och med spontanstädat min lilla låda med mina vardagssmycken bara för att slippa.






på röda mattan!

fortsättning av kändisfavoriter.

på röda mattan är angelina min absoluta favorit.
(nu lovar jag att det inte blir mer kändis uppdateringar på ett bra tag!)









victoria beckham!

hon har så sjukt snygg stil.
enkelt, classy men ändå inte tråkigt.

en sådan garderob vill jag ha! ♥














sov gott!

sitter hemma hos mamma och planerar veckan medans hon springer ut och in genom sovrummet i olika outfits. min uppgift är alltså att välja vad hon ska ha på sig när hon tar en tripp till stockholm imorgon.
enkelt är bäst (på henne!). skinnfärgade skor & väska. jeans & svart trench, så då var det klart!

jag och lollo har haft det jättemysigt i öret. idag har vi varit på ikea, marieberg och i lite andra roliga butiker. älskar örebros shopping. jag har (äntligen!) köpt en jättefin & bra plånbok som jag hittade på veromoda, jag köpte också min första cupcake och somriga vardagsglas från ikea. och självklart åt vi köttbullar till lunch.

påvägen hem stannade jag vid ittalaoutlet och fick med mig de två fina ni såg i inlägget innan. nu är det dags att sova. inatt övernattar jag hos mamman. jobb imorgon & torsdag, som vanligt. ♥

natti!


nya plånboken!




hemma igen!

mamman bjuder på kaffe, mysis! ♥

några av sakerna som fick följa med mig hem från örebro.


ittala ljuslyktor!


vit hjärtformad pajform!





örebro!

godmorgon!
hur har ni sovit? själv har jag sovit som en kratta. tankarna har snurrat fram och tillbaka och jag har svettats, vänt och vridit. kändes desto bättre att vakna nu på morgonen av att solen lyste in genom fönstrena. lollo sitter i skype och jag dricker mitt morgonkaffe, tittar på nyhetsmorgon och tänkte läsa tidningen (jag köpte i fredags!)

idag ska vi gå på stan här i örebro och bara mysa! ♥


kaffe & tidning, perfekt start på morgonen!


igår när vi var ute ock käka åt jag quesadillas, något att rekomendera!




lite sen, som vanligt!

efter mycket jobb så är det nu dags att gå och lägga sig. allt har gått bra, men vi är tyvärr inte riktigt färdiga med det hela än. alltså dröjer det ett par dagar innan det hela kan avslöjas, hoppas ni förstår! ♥

natti!


härlig sommarbild!




wooooork!

åker till syster  i örebro för att fixa det sista.


today!





ny vecka!

godmorgon 14 timmar senare. herregud, jag har sovit i 14 timmar, hur är det möjligt? somnade klockan åtta och vaknade halv tio då det knackade på dörren. vem vet hur länge jag hade sovit annars? tackartackar, för den väckningen iallafall!

nu har det duschats och fixats kaffe. sitter i soffan och planerar dagen, det blir en lång lista med "to do" grejer. första tjing har bilen. den ska STORSTÄDAS inuti, utanpå och tankas. usch vad jag ogillar när bilen är skitig. vill inte ens ta in folk i den, haha.

i eftermiddag kommer jag berätta om vad det "hemliga" är som jag nämnde för några dagar sen här i bloggen. jag läääängtar och hoppas att allt går som det ska. så det mesta av dagen kommer jag tillbringa med att jobba på det projektet.


dagens frukost, efter en onyttig söndagskväll!




ben & jerry's!

äter glass i sängen och kollar film, lite lagom lyxigt sådär.
en perfekt söndagskväll med andra ord! ♥






min helg! ♥

hej alla!
hur har helgen varit? jag har haft fullt upp och har varken hunnit, äta, sova eller tänka känns det som. i fredagskväll/natt stod vi utanför amazon och sålde krov, tror det blev en riktig hit. kom hem vid halv fyra (på natten!) var frusen och trött som attan. sov till klockan 11.00, åkte till jobbet. jobbade till klockan 16.00, åkte till tuna park och impuls köpte nya skor. hemma åter 18.00, klockan 19.30 kom mina gäster. vi blev rätt många och vad kul vi hade. klockan 05.00 gick vi och la oss, hihi. tack samtliga för en supertrevlig kväll! ♥

klockan 08.30 ringde klockan imorse. då var det bara att dra på sig mjukisarna och åka hem till sarali & alex för att fixa det sista inför dopet. klara med dukning & alla förberedelser klockan 11.00. hem, duscha, klä sig.
dop 12.30-15.30. nu är jag äntligen hemma och tänker fasiken inte röra många fenor till idag. även om jag borde. ska bara försöka släppa alla "måsten" för idag och vänta med dem tills imorgon istället.

ikväll tänker jag inte vara nyttig. pepsi! ♥
 

kjol monki, linne & halsband hm, kavaj tiger, armband bikbok!





mysigt!

åhh, fick fikagäster! ♥







städat & nytt!


nystädat hemma hos sarali, så nu är både hon och jag redo för helg! ♥


satte upp en gammal kökshylla i mitt rum häromdagen, perfekt förvaring för både skönhetsprodukter, fina klänningar & smycken som man kan hänga på stången under! ♥


dagens städar outfit!

klockan fem ska vi ses och sätta upp "korvtältet" utanför amazon. vet inte om jag har nämnt det, men mellan klockan 22.00-03.00 ikväll/natt kommer vi stå vid amazoningången och sälja grillad korv. inte det roligaste i detta väder, men vad gör man inte för sitt lag?

har hunnit med och varit och handlat lite också, köpte ett gott rödvin som jag ska dricka imorgonkväll. som jag längtar, alkistanten! haha. nu ska jag lägga mig på soffan, vila en stund och läsa dagens tidning!

önskar er alla en trevlig helg! ♥ 






en regning fredag!

latmasken kröp fram i mig när jag såg vädret imorse när klockan ringde. bestämde mig ganska snabbt för att sova vidare en stund. nu har jag iallafall tagit mig upp, satt på kaffe och tvättat av mig. ska hänga i sängen en stund till. dricka mitt kaffe, titta rix morgonzoo & fixa lite på datorn. sedan vidare till sarali! ♥








vårfärger!

hej på er!
ikväll är jag trött i huvudet och kroppen. jobbat hela dagen följt utav en timmes träning på nautilus och en PW runt stenhammmar tillsammans med emmis. kom hem runt tio. tog en dusch och slängde mig på sängen, nu står ögonen typ i kors och morgondagen är inte sämre den. fullt öööös!

sarali skickade ett sms förut, "när kommer du imorgon? det behöver verkligen städas här hemma!" söt hon är :) så imorgon åker skurhandskarna på klockan 09.30. och innan dess vill jag hinna med att ta en morgonpromenad, ställer klockan på 07.00 då, på min lediga dag. klockan 12.30 ska jag på "möte", hihi. hemlighetsstämplat än så länge, men hoppas att kunna berätta för er inom en snar framtid. åhhh, jag är så taggad!

hörs mer imorgon! ♥

beställde lite finfina kläder från hm förra veckan och de kom här om dagen.
i'm in löööv!


knallrosa linne med smala axelband och en liten ficka i ett lite "lyxigare" material!
(färgen gör sig inte alls rätt på denna bild. men ja, knallrosa är det iallafall!)


finstickat linne (missoni-mönstrat ♥) i flera nyanser av grått!
persikofärgat stort halsband & pastelliga armband!




godmorgon!

dagens inspirationsbild!






trötter!

godkväll!
jag är fruktansvärt trött. har jobbat hela dagen och inte gjort typ ett jota mer. har bäddat ner mig i sängen och tittar på berg flyttar in. om 5 minuter ska jag sova. ska sova ända tills klockan ringer 08.00 imorgonbitti då det är dags att åka till jobbet igen. tacomyset med moa blev flyttat till imorgonkväll, passar rätt så bra för idag känner jag mig bara trött och seg som sagt. längtar efter att komma igång med träningen på nautilus igen, kanske hinner med ett pass efter jobbet imorgon (innan tacomyset!), vore ju så skönt. nu när vi slutat med innebandyn på torsdagar också. just nu känner jag att jag skulle behöva lite peppning till träningen, känner mig inte alls inspirerad & motiverad, tyvärr.
help me & pepp me!






min dröm! ♥

alla har vi olika mål och drömmar här i livet. på det viset är det så härligt att vi människor är så olika. för hur kul skulle det egentligen vara om vi alla tyckte lika? 

jag älskar att drömma mig bort.
och det bästa av allt är att jag har bestämt mig för att det någongång ska bli verklighet.

hur ser era drömmar ut?
här har ni min!


påvägen hem till mig!


mitt röda fina hus med vita knutar, som är omringat av vackra träd & blommor!


gårdshuset, där jag driver mitt sommarcafé & en liten inredningsbutik. i caféet säljs det kaffe, mormors hemmagjorda saft och hembakade kakor & bullar som jag själv har bakat. (och som mamma hjälpt till med!)


uppdukat i trädgården!


på kvällen grillas det, dricks vin och njuts av den härliga sommarvärmen! 


sent på kvällen blir det en tur med båten!


hänger upp den rena tvätten, sedan godnatt!

ja, jag vill bo på landet! ♥





vårfint!

planterat och tränat. det var min kväll det. ligger i sängen nyduschad, tittar desperate och har det lite bra! imorgon ska det jobbas och tacomysas med moa. ♥

natti!  


på balkongen- bellis & lavendelblå penséer!




bullar! ♥

idag har jag haft "hemmafixardag". har stått i köket och bakat i stort sett hela dagen så nu är jag så gott som redo för älskade lilla viggos dop! ♥

har faktiskt hunnit med att handla lite blommor till balkongen också. kommer bli så fint. får se om jag hinner plantera lite idag eller om jag gör det på fredag istället.








tisdag!

vilket väder vi har, usch!
har varit på ica nu på morgonen och skickat iväg paket med kläder. passade på att köpa färska frallor, var så sugen. inte speciellt nyttigt, men en tråkig dag som denna tänker jag ligga i sängen hela förmiddagen. titta på efter tio och äta frukost på sängen.






BLOPPIS!

passa på och fynda! ♥
många av plaggen har aldrig ens använts, hoppas ni hittar något som passar er och var inte blyga! om ni är intresserade av något kan ni kontakta mig antingen via bloggen, facebook eller [email protected]






BLOPPIS - DEL 3


1. vaniljvit klänning - storlek S - 100:- 


2. svart bomullsklänning - storlek M - 50:- SÅLD


3. grå finklänning - storlek M - 100:- SÅLD


4. grå/svart finklänning - storlek M - 100:-


5. beige skinnjacka - storlek S - 100:- SÅLD!


6. svart klänning - storlek M - 100:- SÅLD


7. puderbeige stickad klänning/tröja - storlek S - 100:- SÅLD!


8. marinblå cardigan - storlek XS - 50:-


9. svart bomullskavaj - storlek S - 100:-


10. väskor 100:-/styck


11. väskor 50:-/styck


12. väskor 50:-/styck


13. väskor 50:-/styck





BLOPPIS - DEL 2


1. mossgrön kofta - storlek S - 100:-


2. blommig blus - storlek XS - 100:-


3. gammelbrun blus - storlek S - 50:-


4. benvit skjorta - storlek S - 50:-


5. grå chiffongklänning - storlek S - 50:-


6. djurmönstrad klänning - storlek S - 150:-


7. ljus jeansklänning - storlek 36 - 100:- SÅLD!


8. plommonlila stickad klänning - storlek S - 100:-


9. puderbeige fodralklänning - storlek 38 - 100:-


10. ljusgrå/beige spetsklänning - storlek M - 100:- SÅLD!


11. svartsammet fodralklänning - storlek M - 100:-


12. djurmönstrad klänning - storlek XS - 50:- SÅLD!




BLOPPIS - DEL 1


1. rosa silkes tröja - storlek 38 - 100:- (halsband 50:-) SÅLD!


2. ljusrosa blus - storlek M - 50:-


3. gammelrosa cardigan - strl XS - 100:-


4. svart kavaj - storlek 38 - 100:-


5. svart spetsjacka - storlek S - 50:-


6. svart kavaj/jacka - storlek 36 - 100:-


7. mönstrad kofta - storlek XS - 150:- SÅLD! 


8. ljusrosa somrig kofta - storlek S - 50:-


9. korallfärgad kofta - storlek 34/36 - 50:- SÅLD!


10. rostfärgad tröja - storlek XS - 50:-


11. ljusgrå jacka/kofta - strl XS - 100:-


12. khakigrön skjorta - storlek 34 - 50:-




ekenäs! ♥

har haft en underbar söndag, som förövrigt är min favoritdag av alla veckans dagar. älskar att bara ta det lugnt och göra sånt jag verkligen känner för, och det är det jag tycker att just söndagar är till för. 

sov till halvtolv. sedan åkte jag & mamma till ekenäs och handlade jord och blommor, gick en lång promenad och fikade vid kvarnen. åh, det är så mysigt där. jag vill verkligen bo på landet. längtar tills den dagen! ♥

ikväll har det tvättats och mysts med moa & lollo!
nu ska det sovas, natti! ♥








inredning! ♥

hallå & godmorgon!
härligt med helg va? :) ska snart hoppa in i duschen och sen åka iväg en sväng till jobbet och jobba några timmar. 

här är gårdagens inköp. och åhhh, vad jag tycker om ALLT. vårigt & fint! kuddarna köpte jag på rean, 40% off. tavlorna kostade mig cirka 180:- för ALLA TRE! ♥ 











rött!

godkväll eller snarare godnatt!

jag och lollsen har haft en jättemysig dag. vi åkte in till katrineholm vid tolv och kom hem vid halv åtta. vi satt och fikade och pratade i flera timmar och verkligen bara gick och strosade i lugn och ro i affärerna. annars när vi gör någonting har vi alltid så bråttom, så denna dag har varit otroligt skön.

hittade lite fynd som jag är supernöjd med, visar imorgon då jag fortfarande är kvar hemma hos mamma där vi har lagat en god middag, kollat let's dance och druckit vin. jag är numera såld på rödvin. hur kunde det bli så? sjuktgott iallafall. idag drack vi ett körbärsvin som heter solbacka, något jag rekomenderar (för er som gillar sånt!)

nu ska jag krypa ner i min soffa, eller mammas.
hoppas ni har haft en bra dag, sov så gott! ♥

idag stod jag jag & lollsen för maten. ugnsbakad lax med philadelphiaost med smak av paprika & lök. till det gjorde vi en god sallad, klyftpotatis & romsås, fredagslyx!





katrineholm!

lunchar på sultans, bästa fiket. efter lagers förstås! har precis ätit en jättemumsig räksallad, nu ska vi gå vidare och titta lite i butikerna!


image description




smoothie! ♥

godmorgon!
det är helg, wihooo. blev dock ingen sovmorgon här inte. bilen skulle lämnas in för däckbyte klockan 08.00, så kvart i åtta ringde klockan. så när jag ändå var uppe passade jag på att gå en promenad runt sjön. lyssnade på rixmorgonzoo och gick och skrattade lite för mig själv. haha, roliga de är alltså.

nu har jag precis gjort frukost, superenkelt & supergott!
här har ni "receptet"
fruktsmoothie
 
100 gram lätt kvarg
1/2 dl funlight strawberry
2 dl kallt vatten
1/2 banan

2 dl exotisk mix

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan göra mig iordning för en tripp till katrineholm med lollo. vi ska bara mysa. sitta och fika och prata lite strunt, typ! ♥


innehåller cirka 150-200 kalorier!




torsdag!

träningen blev inställd, buhu. men då får man ta saken i egna händer. 
45 minuters PW runt hela flen, en perfekt runda när det är sådär lite halvmörkt ute så man inte vågar gå stenhammar. 5 kilometer & 400 kalorier har förbrännts följt av 3x20 situps, kändes tyngre idag, men det är väl bara positivt antar jag.

eftersom sama klagade på min goda musli, bytte jag ut den idag mot en halv banan istället. sockerbomb det med egentligen, men lite nyttigare är det allt.

nu ska jag duscha, sedan bädda rent och titta på något bra på tv, mys! ♥
 

här ska det brännas, situuuups!


lättkvarg med banan & massor av vatten! (cirka 3 liter om dagen ska man dricka!)




lunchtips!

försov mig imorse! hann varken duscha eller göra mig iordning, herregud mardrömmen! så idag luktar jag både illa och har smutsigt hår, haha. men så kan det vara ibland.

nu börjar jag äntligen komma i fas här på jobbet så nu tar jag rast.

dagens lunch!
1 burk minikeso, 4 skivor rökt skinka & sallad.


denna lunch innehåller cirka 300 kalorier och det är ju hur mycket mat som helst, bra tips!





godkväll!

hoppas ni alla haft en bra dag. min har varit toppen, kul på jobbet med mycket folk och mycket att göra, så nu känner jag mig lagom slut. träningsvärk imorgon efter alla situps, ja tack!

ikväll har jag & moa grejat med hennes tv, kopplat in sladdar och haft oss. nu har jag precis målat naglarna & packat träningsväskan till imorgon. jobb 9-19.15, sola 19.30-20.00, träning 20.30-22-00, hej & hå vad jag kommer vara trötter imorgonkväll då, sköööönt!

hörs imorgon,
nattikramar! ♥


gårdagens!
sjal från ginatricot, jacka & tröja från HM.




mer info om conversen!

som ni förstår kan detta sortiment ändra sig rätt så snabbt!
men imorgonbitti klockan 10.00 ser det ut följande..

vita
storlek 36-45

blåa
storlek 36-45

gråa
storlek 36-45

svarta
storlek 36-45

cremevita
storlek 41-45

rosa
storlek 41-42

halva storlekar finns ej!





converse! ♥

nu ni.
idag har det rullat in ett nytt lass med converse hit till jobbet.
fyrahundrakronor paret. ♥

passa på!









onsdag!

idag är det jobb som vanligt. lite rosslig i halsen och så vidare, men det funkar! dricker lite kaffe och ska strax slänga ihop en chokladbollssmet.

ikväll efter jobbet tänkte jag köra en timmes powerwalk & 3x30 situps. nu jäklar ska formerna fram! använder mig av en app som heter löparappen, visar hur långt man gått, hur många kalorier man förbränt & hur lång tid man har gått/sprungit. ännu mer taggande så!


jag skulle behöva lite hjälp av er, många har sagt att mitt ljusa hår var finare/passar mig bättre. jag gillar båda! men ska jag göra lite mer ljusa slingor ändå? sääääg ni!




tips!

på grund av önskemål ifrån några av er kommer jag från och med nu flika in ett inlägg ibland om vad jag äter efter träning osv.

ikväll blev det lättkvarg blandat med funlight strawberry & musli. och mycket vatten!

för er som inte vet vad kvarg är:
kvarg passar er som vill äta nyttigare och undvika fett, få i sig få kalorier och äta mindre kolhydrater. kvarg innehåller väldigt mycket protein och är därför passande till de som t.ex. styrketränar. den kan ätas på en uppsjö olika sätt; som den är, smaksatt, eller med frukt & nötter.







tack! ♥

dessa fina saker fick jag av mamma & moster i påskpresent, kaffeburk och kakbok. passar ju mig alldeles utmärkt!

ska snart åka ner och träna innebandy. alla dagens sysslor är gjorda, den enda som kvarstår är att hämta den rena tvätten hos mamman. sen tar jag kväll, som jag längtar!





mörkare!

nytt liv, nya förändringar.

hoppas ni gillar min nya hårfärg. håret känns superfräscht mot innan, så jag är helnöjd! det är bästa anneli i malmköping som gjort mig så fin, till henne kommer jag tillbaka.

nu står mycket på agendan. ska packa upp alla väskor från helgen, åka hem till mamma och starta tvättmaskinen och åka och handla. tror jag åker till katrineholm. skönt att gå i lugn & ro. vill stanna på intersport också och se om de har någon snygg vårjacka som jag kan promenera i. städa skulle också behövas, så det ska jag göra!

puss så länge ♥





tränaaa då!

goodmorning!
lite sliten i kroppen efter gårdagens match. gick inte som vi ville, men vi gjorde ett gott försök. förlust med 4-2, bättre lycka nästa gång. nu satsar vi på nästa säsong och vad passar inte bättre än att jag börjar träna lite mera nu då?

nu tar jag mig ut på en powerwalk runt sjön, inte det bästa vädret men det finns ju inga dåliga väder utan bara dåliga kläder, eller hur!? detta kommer följas upp utav;
3x20 situps
3x10 armhävningar
3x20 knäböj

inte långt kvar till sommaren, så det är nu eller aldrig!
nu köööör vi! ♥
 

sjal från lager 157, klocka ur&penn, löparjacka intersport.




den stora dagen!

tagggar match då. måste vinna, måste vara bättre än förra gången. måste, måste, måste.. herregud så mycket måsten, jag spyr! men det får jag göra efter matchen, för nu ska vi vinnaaaaaa! hejdå division 2!

hade en kanondag igår. jobbade, gick ut och käkade på mozarella och åt godaste saffranspastan, i'm in love. spelade bingolotto, vann inte ett jota. men kul hade jag, lite planer har vi smidigt, som jag är taggad!

imorgon, då startar ett nytt liv. hejdå påskgodis & hejdå till allt som förstör min sommarkropp. bara för att det är peppande för mig själv (och kanske för er andra också!) så kommer detta bli lite mer av en träningsblogg nu under en period.

sen kommer det hända en annan kul grej imorgon, vi hörs då! ♥

 





påsken!

vi har haft det så underbart mysigt & skönt. bestämde oss dock för att åka hem inatt eftersom jag jobbar imorgon. börjar klockan tolv men nu kan vi sova ut ordentligt imorgonbitti.

hoppas ni har haft en bra påskafton! ♥
här kommer våran helg i bilder..


korvgrillning i fredagskväll!

mums!

dags att leta påskägg, lennart & lollo är redan på språng!

nöjda "barn"!

gooooodis!

morgonfika i solen!

påskpyssel!

en del av påskbuffén..

och lite till!

noah & jag på cykelpromenad!

de finaste!

vårtecken!

bella & jag!

kvällsfika med tårta, kaka & kaffe!




glad påsk!

nu drar vi till mormorn & morfarn och firar lite påsk.

sopskitmatch, kände mig så jävla seg och sämst. kan väl inte begära mer efter några dagars sjukdom. nu ska jag bara vara ett par dagar och ta det lugnt iallafall. lite skillnad på väder från förra året bara. synd!

ha en bra helg! hörs på måndag igen ♥









the day!

Heeej alla!
vilket ruskigt påskväder vi har, burr! Nu har jag packat ner både täcke och kudde och är redo att åka ut på landet direkt efter matchen idag. ska väl inte ljuga och säga att jag mår bra, men det finns inget annat val idag. jag måste må bra!

nu ska jag åka till jobbet och ge mina fina jobbarkompisar varsin påskpresent, bara för att de är bäst! ♥ sen vidare hem till mamma som lagat hemmagjorda köttbullar och mackaroner. hoppas man spelar bra på det. wish me luck! 

GLAD PÅSK önskar jag er! ♥






noblessecoockies!

detta måste ni göra, både otroligt enkelt och så otroligt gott!

Noblessekakor

Ugn 225 grader
Ca 20 stycken

Ingredienser:
175 g smör
100 g ljus blockchoklad (jag kör hälften mörk!)
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
20 skivor Noblesse

Gör så här:
Smält samman margarinet och chokladen i en gryta. Låt svalna. Rör sedan i de övriga ingredienserna. Häll upp i aluminiumformar och grädda i 225 grader ca 9-10 minuter. Lägg en Noblesseskiva på varje kaka direkt när de kommer ut ur ugnen. Låt svalna. Förvaras i frysen.


ett tips är att inte ha de för länge i ugnen. jag brukar ta ut dem efter cirka 8 minuter för då blir de lite extra kladdiga och det är ju godare! ;)




hembakat!

hoppas mina nära & kära kommer uppskatta detta! ♥







host!

har äntligen masat mig in i duschen och ÄNTLIGEN tvättat håret. ogillar skarpt känlan av smutsigt hår. men nu så, som nytt!

halsontet sitter kvar, som svärdet i stenen ungefär. plusar på det hela med lite hosta också. passar ju perfekt till morgondagens kvalmatch, eller inte. nu är det kurering på hög nivå som gäller härhemma. fick ett tips av emmis, varmt citronvatten. låter sådär, men får väl ta och pröva med det.


tips till er med torr hy. tvålen till vänster i bilden luktar helt fantastiskt plus att den gör huden len & mjuk. flaska nummer två är victoria secret hudlotion, mmmm så gott den luktar! ♥
 

fick en kommentar om vad ni vill läsa om. och det var vad jag har shoppat, vart det kommer ifrån och så vidare. mitt senaste inköp är en jättesöt virkad "sommarkvällsklänning" från huset mitt i byn. halva priset var det på den underbara skapelsen. helbild får ni om några veckor då jag tror att jag ska ha den på mig på lilla viggos dop! ♥
 
nu ska jag dricka te i massor och just det..
jag funderar på att ha "bloppis" här inne, funkade rätt så bra senast. men denna gången tänkte jag lite mera kläder. vad tycker ni? finns det intresse? 





ajaj, mitt i natten!

usch, det är lite synd om mig eller inte egentligen. jag har så jätteont i halsen att det inte går att sova. ibland är det tur att man har både dator och tv i sovrummet. man kan liksom ligga och titta på något eller pyssla lite på datorn om man inte är tillräckligt trött. FAST jag vill egentligen bara soooova men vad ska man göra när det inte går? dricker lite vatten mellan varven för att mjuka upp halsen. vet inte om det blir bättre men ja, det lindrar det hela litegranna iallafall.

som sagt, en sjuk(t) trött själ resulterade i en ny header.
den blev lite vårig. lite söt. lite vit & rosa. lika med lite sandra.

vad tycker ni? ♥


valde mellan bukettbilden till vänster och den här, båda är så fina! ♥





onsdag!

såhär har min dag sett ut, hoppas ni har haft en bättre! ♥







godnatt!

kul att ni börjar bli många besökare här inne. svårt att veta vad ni vill läsa om, men jag antar att jag fortsätter så som jag gjort hittills. har ni några önskemål så får ni gärna komma med dem! :)

träningen gick skit. prestationsångest gånger tusen. jag orkar inte, nu vill jag bara få kvalet överstökat och sedan dra utomlands i någon vecka. om någon känner samma sak, hör av er. skulle ju vara kul att ha någon att åka med. är inte tillräckligt tuff för att våga åka iväg själv, tyvärr!

nu ska jag sova. jobb ons-tors 9.00-19.15, som vanligt!
nattinatti! ♥
 




LOVE THE LOVE!

hur fina är inte de här bilderna? ♥





lite påsk i hemmet! ♥

nu har jag varit och handlat och gjort lite påskfint & mysigt härhemma. köpte också hem grejer för att jag tänkte redan nu börja baka lite till helgen, men självklart glömde jag några ingredienser. så det får väl helt enkelt vänta till imorgonkväll istället.

snart kommer lennart hit, vi ska hjälpas åt att bära ner ett skrivbord till källaren. sen blir det lidan!









tisdag!

lite mysigt att bo hemma igen. i sin egen säng och bland sina egna grejer, och att vara hemma hos moa igen! igårkväll när jag kom hem satt vi och pratade rätt så länge. om helgen, innebandy osvosv.

idag sov jag länge i min skööööna säng. vaknade runt tio, har legat i sängen och ätit frukost och druckit kaffe. det är sooool ute, underbart! idag ska jag åka till pappa och hälsa på, gå lidan med volle, träna och handla lite. typ jättetomt i min kyl jämfört med mammans, buhuu!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST! ♥

min säng! ♥





måndag!

jahapp, då var den en ny vecka. igen.

herregud så fort tiden går, helt sjukt. men vart tog det fina vårvädret vägen? hoppas det kommer tillbaka till i påsk. längtar massor, att bara få vara liksom.. gå runt hos mormor & morfar i sköna kläder, leka med kusinerna, grilla, spela spel, leta påskägg och dricka massor av påskmust.

idag när jag vaknade kände jag mig återigen lite halvrisig. typ seg och yr. tittade på biggest loser finalen och drack som vanligt mitt morgonkaffe. fixade till mig lite och åkte och hämtade farmor. hade lovat att följa med henne till sjukhuset idag, och som jag ångrade det när vi väl kom fram till eskilstuna. SHIT vad jag hatar sjukhus, blev ännu mer yr när jag kom in i den vidriga luften och de vidriga lokalerna. flashbacks gånger tusen, blääää! nu sätter jag inte min fot där igen. men farmor var lycklig, hon fick sin operationstid som hon ville och gick nöjd därifrån, så nog är jag lite glad för hennes skull iallafall. 

jätteseg nu, så nu ska jag och mamman ta en liten fikapaus tillsammans och lägga oss i soffan med varsin kopp kaffe och tjattra lite.


nya tröjan som jag köpte i fredags när vi var i eskilstuna. 
80:- på rean ♥




sunday!

åh herregud så snabbt denna helgen har sprungit förbi.

så kul den har varit. gårdagskvällen blev mycket lyckad, förade hemma hos mig och sedan drog vi hela gänget ut i nyköping och dansade hela natten lång.

idag vaknade vi rätt tidigt, klockan tio ringde klockan. skönt att gå upp skapligt ändå, har hunnit med en hel del också även fast tanken var att bara vara hemma idag. städade hela lägenheten, slängde flaskor osv. sen kom lennart och hämtade mig, vi åkte hem till mami som stod i köket och bakade & lagade mat, bästa mamman! ♥

i eftermiddag har jag varit ute och gått med jullan runt stenhammar. vi drack också lite te, pratade om lite roliga och lite mindre roliga saker & åt lite thaimat. alltså har det varit en jättemysig dag. 

nu ska jag endast bara vara hemma resten av dagen. ligga i soffan i myskläder, titta på film & äta chokladpraliner, det är lyx för mig!


bakisfrukost, hembakat & kaffe! ♥





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!