söndag!

äntligen är helgen slut.
ligger i soffan och moffar keso, skriver kommande veckans to do-lista och kollar på leila bakar.
 
som jag längtar tills på tisdag, då ska jag unna mig en ordentlig sovmorgon! ledig tisdag, onsdag & torsdag, ska bli så skönt. då ska jag styra upp lite grejer härhemma, fixa antennförstärkare, måla fönsterbräder, köpa frys & hemtelefon och försöka hinna med en tripp till ikea och köpa ljus & en torkställning som man skruvar upp på väggen och som man kan vika ner när man inte använder den (så det äntligen kan bli lite ordning & reda i tvättstugan!) och så ska jag verkligen försöka styra upp en bloppis! :) mycket som ligger i kartonger och som inte får plats härhemma men återkommer om det!
 
nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan göra mig iordning för att åka in till storstan för middag & bio med eliten!
 
 
 




"livet är så mycket mer"

varje dag jag kan kliva upp ur sängen själv och känna känslan av att vara frisk är jag tacksam!
 
ett tänkvärt klipp från dagens nyhetsmorgon!
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/karin-bjorkegren-jones-om-kampen-mot-cancern-och-viljan-att-leva-2224696




sista passet!

en efterlängtad frukost och en stor kopp kaffe ska nu intas efter 80 minuters slit på gymmet.
 
jag tycker det är så kul att det är så många som kommer haka på fitnessfighten kommande månad. och ni ska veta hur mycket jag uppskattar alla fina kommentarer jag fått från er om att ni blivit så inspirerade av mig, det känns verkligen jättekul att höra! :)
 
jag har alltså idag avslutat mitt sista "officiella" ff-pass. sorgligt men samtidigt skönt. om jag skulle säga att det har varit lätt som en plätt alla gånger så skulle jag ljuga. men nu när man är "klar" känns det otroligt skönt och vilken känsla! man blir inte bara stark fysiskt utan psykiskt också. det är något man får med på köpet och då är det ju bara att tacka och ta emot!
 
ha en skön söndag alla, själv ska jag åka och jobba!
 
 




girls night!

ååh, jag har haft en supermysig kväll med världens bästa sällskap! ätit & druckit gott, lyssnat på bra musik och bara pratat en massa strunt. gästerna åkte för någon timme sen, sedan dess har jag städat undan allt. det sjuka är att jag tycker verkligen att det är både mysigt och skönt att plocka undan, diska och göra rent och snyggt direkt efter man har haft gäster hemma. man kan liksom pyssla i sin egen takt, ha tvn på i bakgrunden, massor av tända ljus och sippa lite på vinet som blev kvar.
 
och det bästa är att när det är man själv som bjuder in kan man anpassa maten efter man själv vill ha. som sagt så var kvällens tema plockmat. lantbröd som vi doppade i aioli (rekommenderas!), färska minipajer- den ena med kyckling och den andra med lax. vindruvor, olika ostar, kex, räkor, en stor sallad, vinigrette, olika ölkorvar, oliver & skagenkrustader. jag som älskar färska räkor åt såklart massor utav det, sallad och lite vinigrette till det. alltså perfekt mat för den som även måste vara nyttig! :)
 
till efterrätt bjöd jag på varsin frukttallrik med skivade päron, färska jordgubbar & banan och till det en varsin skål med smält choklad. denna efterrätt var mycket uppskattad. kändes liksom fräscht och inte för mastigt (och också perfekt till den som vill vara nyttig!) för mig blev det jordgubbar och päron, mums! 
 
och för att lyxa till det lite med drickat även för mig, päroncider light!
 
 




lördag!

imorse när klockan ringde vid halv åtta och jag skulle börja avverka min "to do-lista" innan jag börjar jobba klockan tolv så sa kroppen ifrån. helt slut i både kropp & själ. så jag bestämde mig istället för att gå upp och sätta på kaffe och krypa tillbaka ner i sängen och se på nyhetsmorgon och bara vara för en stund. och mycket riktigt, 1,5 timme behövde jag för att ladda batterierna, inte så pass att jag orkade med ett intensivt gympass (som det var tänkt!) men jag tog på mig regnkläderna och gick en prommis runt sjön och körde styrkeövningarna härhemma istället.
 
nu ska jag äta frukost, läsa dagens tidning och sedan bege mig iväg till jobbet!
 
myste lite med den här gullisen när jag hämtade tidningen! :)




plockmat!

hemma igen, ligger i sängen och tittar på kärleken checkar in, en av mina favoritfilmer. den är så mysig!
 
åkte och handlade förut, allt gottis inför imorgonkväll precis innan ica stängde. superskönt att handla en fredagkväll, lite folk och jättelugnt. jag & mina gäster bestämde oss för något enkelt, så det blir plockmat. mysigt & gott. tänkte bjuda på skagensnittar, ölkorv & oliver på pinne, olika ostar & kex, vindruvor, en stor sallad, räkor och kanske någon paj. skönt att ha allt handlat iallafall så slipper jag stressa imorgon efter jobbet.
 
köpte också de fina blommorna på bilden under, 69 kronor tror jag att de kostade. ett billigt pris på något som kan göra så stor skillnad i hemmet!
 
ps. har ni något förslag på något mer gott man kan bjuda på som plockmat, skriv och tipsa mig! :)
 
 




bra fredag!

åh, jag har haft en så bra dag hittills! på förmiddagen hängde jag med världens bästa noah, vi kickbikade ner på stan och köpte lördagsgodis och kickbikade hem igen och började baka ut bulldegen som stått på jäsning. medan jag bakade bullar så gjorde noah chokladbollar i alla möljiga former, haha.
 
vid ett-tiden åkte jag iväg till jobbet och jobbade några timmar. massor av folk, kul! efter jobbet, direkt ner till nautan för ett lååångt träningspass! :) 1 timme pw (var 5:e minut i uppförsbacke!), en halvtimme styrka & en halvtimme crosstraining. så ja, nu är jag typ helt slut!
 
ska hoppa in i duschen, ta tag i disken, sedan beställa mat och ta med hem till mami så ska vi ha myskväll där, soffläge & film! :)
 
älskar min stiickade tröja från hm, den är så skön! 149:-
 
finaste killen!
 
 
 




efter..

..4 veckor ser jag ut så här, kanske inte jättemycket smalare. men betydligt mycket starkare. det är en lång väg kvar tills jag nåt mitt mål men jag har aldrig varit mer taggad, trots att tävlingen slutar om 2 dagar & 15 timmar*.
vad jag vill med att lägga upp den här bilden är att jag endast vill säga: kan jag, kan du! fyra veckor liksom, en kul utmaning mot sig själv! 
 
på måndag eller tisdag kommer de slutgiltiga resultaten, vikt, mått, vilopuls, före & efter bilder. håll tummarna för mig nu!
 
nu ska jag åka iväg och vara barnvakt åt min lilla kusin, mys! :)
 
 
 




hembakat!

jahapp, då börjar vi med en resumé av dagens träning. 30 minuter på löpandet, endast powerwalk (men obs!! 20 minuter i uppförsbacke, kommer nog kännas i baksida lår imorgon! efter det plankan 2 x 1,15 min & statisk sit-up 2 x 45 sek. avslutade sedan passet med 15 minuter crosstraining. imorgon blir det hårdkörning av hela kroppen, och vet ni? jag längtar! :)
 
nog om det, efter träningen (typ runt nio!) kom mamma över och "fikade". vi drack kaffe och pratade en massa, som vanligt. bläddrade igenom min favorittidning "hembakat". nästa vecka tänker jag baka ett nytt lass med bullar & kakor till mormor & morfar. jag älskar verkligen att baka och detta är några av recepten jag vill prova på. klassiska sockerkringlor & marshmallowbrownies med chokladcrisp. hittade även recept på en cheesecake som verkar helt gudomligt god. kanske slänger ihop en och bjuder lördagens gäster på, det visar sig.
 
imorgonbitti är jag barnvakt fram till klockan ett, och gissa vad? vi ska baka, haha. dock inte något avancerat, det blir chokladbollar till kvällens fredagsmys. vid ett åker jag in till jobbet och jobbar några timmar och eftermiddagen/kvällen kommer spenderas på gymmet. det var min fredag det!
 
 




jobba!

usch, tog en alldeles för lång sovmorgon idag. nu blev det stressigt till jobbet, jobbar 9-19.15 och efter det blir det 1 timmes konditionsträning, idag får musklerna vila!
 




four days!

är det inte helt sjukt? 4 dagar kvar. den här månaden har verkligen bara flugit förbi. hur mina resultat än blir så är jag så himla glad att jag gjorde det här. det har gett mig så mycket, framförallt ny inspiration och ny energi. men nu har jag iallafall bestämt mig för att fortsätta två veckor till efter den 30:e! (dock inte när det gäller alkoholen, hihi!)
 
träningen gick bra, blev dock en riktig kortis på nautan innan innebandyn. röjde lite i tvättstugan ändå för att få undan all tvätt så det blev lite ont om tid. men det tänker jag minst sagt, ta igen en annan dag. typ på fredag!
 
på tal om tvätt så måste jag bara rekommendera det här sköljmedlet, det är helt magiskt. blir typ hög av lukten, haha. nemen, den har typ en fräsch "clean cotton" doft blandat med "iced mint".
 
renbäddad säng & all rentvätt är upphängd, så just nu luktar mitt hem heaven alltså! :)
 
 




rent hus!

"äntligen klar!"
bytt gardiner, dammsugit, dammat, köpt lite nya blommor och gjort det lite mysigare.
nu är det bara det tråkigaste kvar.. tvätten och tvättstugan. det kanske får bli fredagens projekt istället, jag är mer sugen på att träna just nu. först blir det nautilus sedan två timmar innebandy!
 
 
 
 




missoni!

om det är något jag ogillar så är det rutten service. denna underbara missoniklänning hade jag "förbokat" på lindex hemsida. så fort den släpptes skulle de skicka mejl till mig. under förmiddagen igår var jag inne på lindex hemsida och tittade -slutsåld? hur är detta möjligt? jag har ju inte fått något mejl? igårkväll klockan 21.00 får jag ett mejl "din klänning, finns nu att klicka hem, tryck på länken nedan" vilket skämt!
 
 




godmorgon!

precis kommit ut ur duschen, nu är det mysfrukost framför nyhetsmorgon innan dagen drar igång.
på schemat står, tvätta, dammsuga, träna & pyssla härhemma. sommaren ska ut & hösten ska in! :)
 
 
 




på inköpslistan!

detta kommer bli mitt nästa köp!
den är ju bara så fin och kommer passa utmärkt i mitt lilla hem!
 
nu ska jag soooova, natti!
 




vill du också vara med?

denna fråga fick jag här om dagen!
 
"hej! följt dig igenom fitnessfighten här på din blogg, vad duktig du är! och maten ser verkligen jättegod ut! :) jag har själv planerat att vara med i ff nu ifrån den 1a okt, har du några tips som jag kan tänka på? vad som helst är kul att höra! :)"
 
Svar: hej! åh, vad roligt att du också ska köra och tack så mycket!
jag tycker att själva programmet man får är så himla bra, så det finns inte speciellt många tips jag kan ge dig utöver det, men här kommer några!

tips nummer ett är att jag har känt är att om jag någon gång inte har haft tillgång eller missat "mellanmålet" så har jag fått ett mycket större sötsug och man blir otroligt, sur, hungrig och trött. så försök undivika det. (ha alltid ett par frukter i väskan!)

tips nummer två är att alltid se till att du har mat hemma (alltså den maten du får äta!) och att det alltid finns några extra färdiga matlådor som du kan ta utav om du inte skulle hinna med.

tips nummer tre. gå mycket promenader. träningen du gör med ff är högintensiv träning och ger snabba resultat men att promenera i snabb takt ger inga större muskler utan är i stort sätt endast fettförbrännande. (detta är förstås utöver ff:s träning!)
 
 
jag tycker det är jättekul att det är många som verkar taggade på att prova på fitnessfighten, vill du också göra det? anmäl dig här: http://worldofshape.com/ 
 
 
 




tisdag!

godmorgon!
en lugn morgon med frukost & te framför nyhetsmorgon. ska strax bege mig iväg till jobbet och ikväll blir det träning. längtar lite till imorgon då jag har tänkt fixa och trixa lite härhemma. först och främst styra upp tvättstugan men sedan också försöka göra det lite mera mysigt & höstigt här inne med lite mörkare färger!
 
ha en bra dag alla!
 




en skymt av mitt hem - del 2!

en del av köket och min finaste tavla!
 
nu är det dags att åka till katrineholm för 2 timmars inneandyträning!
 
 




god & sund mat!

då var dagens styrketräningspass gjort för idag, skönt!
på eftermiddagen har jag varit nere och handlat, slängt kartonger och gjort några ärenden på stan. nu är det storkok härhemma som vanligt 1 gång i veckan. jätteskönt att alltid ha mat klart och vara förberedd och inte varje dag behöva planera vad man ska laga, hur man ska hinna osv. till exempel varje gång jag kokar ägg så kokar jag tio stycken på en gång så har jag det klart 5 dagar framåt.
 
idag lagas det proteinplättar med hallon & keso.
fisktärningar med kokt potatis, färsk sparris & ärtor.
och idag slår jag till på ett nytt recept också som verkar himla gott, här har ni det;
 
Chilikyckling med pestocreme och bulgurpytt
(1 portion -  340 kcal)
150 g – Kycklingfile
        25 g – Bulgur (jag byter ut mot matvete!)
        100 g – Grönsaker tärnade
        1 msk – Persilja hackad
        1 tsk – Olivolja
        1/2 tsk –  Chilipulver
        1 st – Citron pressad
        50 g –  Pestocreme
 
Gör så här:
        Koka bulgur enligt paketet.
Skär ner kycklingen i bitar.
        Marinera kycklingen med pressad citron, chilipulver och 1 tsk olivolja.
        Stek kycklingen i ugnen tills den är färdig ca 25 – 30 min 175 grader.
        Skär ner alla grönsaker i tärningar samt hacka persiljan.
        Woka grönsakerna samt den kokta bulgurn.
        Pressa i lite citronsaft samt den hackade persiljan.
        Krydda på med lite svartpeppar.
 
 




sista veckan!

godmorgon!
idag blev det en efterlängtad skön sovmorgon. somnade klockan halv elva igårkväll och vaknade tio idag, så nu borde jag vara bra utvilad ett tag.
 
med en vecka kvar i fitnessfighten kunde jag knappt bestämma mig om jag skulle väga och mäta mig idag, men nyfiken som jag är så gjorde jag det, och så glad jag blev!
totalt sedan den 1:a septemeber;
-6 kilo
-14 cm i midjan
 
1 vecka kvar alltså, nu satsar jag på 2 kilo till och 1 cm i midjan (till morgonen den 1:a oktober!)
 
nu ska jag gå en pw runt sjön innan frukost, så fint väder idag!
 
 




älskade söndag!

bästa dagen på hela veckan. har haft en riktig toppenhelg som bara har flugit förbi.
 
igår var det "avskedsfest" för simon & thom som åker iväg till andra sidan jorden om några dagar. vart en riktigt kul fest och det blev en sen hemgång vilket resulterat i att jag är fruktansvärt trött just nu. och fy och skäms på mig, jag fuskade! drack 3 groggar, gjorde det bästa av situationen iallafall- sprite zero och ren sprit. inte bra, men bättre än cider.
 
idag har vi haft träningsmatch mot norrköpings damlag i division 2, vinst med 8-2.
lite bra sådär, detta kommer bli en grym säsong! :) 
 
23 dagar är gågna! 1 vecka kvar, nu är det bara fullt ös som gäller!
men först ska vi ha söndagsmys här hemma, beställa mat & titta beck!
 
(ikväll saknar jag godiset!)




lager 157!

dags att åka till jobbet då, riktigt tråkigt väder idag så det gör mig faktiskt ingenting. och här kommer ett förslag, kom och hälsa på, ta en kopp kaffe och ät lite chokladbollar och gå en sväng runt i butiken och shoppa loss lite! :)
 
 




mysig höstinspiration!





fredagkväll!

idag har jag hängt med anna & lollo, gymmat, varit på äventyr med mamma och åkt med brudarna till tuna park (endast som sällskap!) ätit räksallad och åkt hem. äntligen är jag hemma igen och sitter i soffan med mjukisoverallen på och laddar inför jobb imorgon. senare på kvällen blir det och lite festligheter, kan bli kul. 
 
nedanför, finaste höstjackan från zara i khakigrönt (sopkvalité på bilden!) och nya väskan från åhléns, löv it. nu är det verkligen slut med shoppandet för ett tag. men som jag har jobbat och slitet den sista månaden så det är jag värd!                   
   
 




kvällsfika!

1 timmes styrketräning avklarad. nu ska la familia fika på farmormackor & sandrakakor och kolla på love and other drugs. själv tar jag mig en kopp kaffe, och helt ärligt är jag inte det minsta sugen på någonting annat.
 




en skymt av mitt hem!

 
 




höstblommor!

nu har jag röjt ordentligt hemma i "lägenheten". städat undan sommaren och tagit in hösten. nu är det enda som saknas fina höstblommor och lite mer burriga färger. plockade undan möblerna på uteplatsen, tog in alla dynor och tog bort alla sommarblommor.

 

så eftermiddagen kommer antingen gå till att åka och handla mat & blommor och planetera och fixa.

eller träna, hälsa på farmor, städa ur bilen och slänga torrsopor osv.

eller träna och sedan följa med mamma och lollo på en tur in till stan.

 

jag är ju ledig imorgon också så det är ju absolut inte bråttom med någonting men jag vill typ göra allt nu. och jag som skulle ta det lugnt idag..

 

men först ska det ätas lunch, mums!

 

 




plättar!

godmorgon! har precis kommit in från en timmes promenad, kallt men soligt. nu sitter jag framför efter tio och äter min frukost som ser likadan ut varje morgon, 2 dl lättfil, 1 dl musli, 2 äggvitor & 1 tomat. jag som är en riktig filmänniska har inte alls tröttnat på denna frukost utan det är mitt favoritmål på dagen.

 

detta tänkte jag prova mig på till lunch!

Kvargplättar med hallonsås - 1 portion (148kcal)

      Ingredienser:        

3 ägg vitor

        50 g Kesella lätt 1%        

       15 g Fiberhavregryn        

60 g Hallon

 

Gör så här: Lägg kesella, äggvitor, havregryn i en bunke och mixa det. Låt det stå i 3-5 min. Stek i stekpanna på medelvärme med lite olivolja. Värm hallonen i kastrull och låt svalna lite.

 

 





äntligen tillbaka!

många har säkert undrat varför bloggen varit låst ett par dagar och det beror helt enkelt på att jag trodde att jag var lite bättre på det här med bloggdesign än vad jag egentligen var. fick iallafall för mig att jag ville göra om den totalt och istället för att det blev sådär perfekt som jag ville så blev det helt kaos. men nu så har min fina vän patrik knåpat ihop den här tjusiga designen och jag är nöjd. den passar mig och det känns verkligen som jag, tack bästa patrik!
 
dessa dagar som varit har jag jobbat och tränat, som vanligt! helt sjukt att det bara återstår 10 dagar nu, sen är tävlingen över, men inte för mig. jag tänker fortsätta med detta tills jag känner mig helt i tipptoppform om jag nu kan bli det? så fruktansvärt taggad fortfarande.
 
idag så tog jag mig faktiskt ut och gick runt sjön innan frukost, superskönt. men jag fattar inte varför det ska vara så svårt att ta sig ut varenda gång fast man vet hur skönt det är när man väl är ute? fortsatte dagen med att städa hemma hos mamma, dammsuga, tvätta osv. vid lunch åkte jag in en sväng till tunapark och uträttade några ärenden och fick med mig en perfekt väska hem, som jag har letat.
 
ikväll har jag och lollo ätit & myst på sultans i katrineholm och pratat strunt i några timmar som sedan följdes av en och en halv timme innebandy, match i helgen- heja oss!
 
det har alltså varit en fullspäckad dag och jag är helt slut. ledig torsdag och fredag också och då ska jag endast fokusera på träning och vila och ta dagen som den kommer. natti!
 
typ det här ska jag göra imorgon, hoppas det ska regna!
 




så fint!

så fint halsband och så fin tröja från http://www.kyssjohanna.se/halsband-c-352-1.aspx det finns flera jättefina budskapssmycken, men den här är den finaste tycker jag!
 
 
 
 




måndag- dag 17!

hejt sjukt att mer än halva tiden har gått. 13 dagar kvar, eller så kan man tänka tvärtom, 17268 dagar kvar! tanken är ju att det här ska bli mer av en livsstil och inte bara någon en månadsgrej. och då syftar jag inte främst på träningen utan mer på maten. nyttig mat, 5 gånger om dagen. mycket grönsaker och lagom portioner och på helgen kan man då unna sig något gott. träningsplanerna är att gymma cirka 3 gånger i veckan och innebandy cirka 2-3 gånger i veckan. det känns lagom och rimligt. så som det ser ut nu så tränar jag 9 gånger i veckan och det kommer jag inte palla i längden.

nu ska jag äta frukost sedan åka ner till gymmet och köra en timme. ikväll fortsätter det med 2 timmar innebandy. under dagen har jag absolut inga planer, så skönt. ska bara göra det jag känner för (typ städa bilen!) haha.

säg till om ni har några frågor angående fitnessfighten eller om ni vill ha recept eller något liknande så fixar jag det!
 




jag gjorde det!

jag har nu på morgonen gått en lång promenad i tystnaden. typ det bästa som finns att gå ut och gå på hösten en tidig lördagmorgon (om solen skiner!). fåglarna kvittrar och det är alldeles tyst och kallt ute. åh, det var så skönt. när jag kom hem körde jag lite hemmaövningar istället för att åka ner till gymmet. kände för att vara hemma och sätta på kaffe och titta på nyhetsmorgon samtidigt som jag tränade. så nu är det gjort för idag!

nu har jag också vägt och mätt mig, jag vågade och jag är så glad!

resultat, 15 dagar!
-3,9 kilo
och det sjukaste av allt..
-13 cm i midjan

nu återstår 15 dagar, och jag är så taggad!
mitt mål (till den 30:e september!) är 3 kilo till och 5 cm i midjan, heja heja!
 
 




fredagkväll!

skönt att äntligen ha landat i soffan. herregud, trodde aldrig den här dagen skulle ta slut. tränade direkt efter jobbet istället för innan och efter träningen skulle jag egentligen vidare på middag, men jag orkade verkligen inte, är så ledsen över det. men så blir det ibland. har tvättat lite kläder, packat upp träningsväskor, vikt iordning kläder, duschat, tagit fram vinterskorna osv.

men nu sitter jag här, framför datorn och filmen 2012 och unnar mig några vindruvor för att jag, typ exakt nu har kommit halvvägs i min fight. imorgonbitti tror jag att jag ska mäta & väga mig, men har inte bestämt mig helt än. är rädd för att bli besviken när jag kämpat så hårt och då kanske jag ger upp om det gett dåliga resultat och det vill jag ju inte! :) men, vi får se!





lager 157!

här är min finfina halsduk och mössa från lager 157, finns även i vitt och svart.
 




goodmorning!

dagens frukost, som vanligt!
ägg, lättfil & musli, vatten & kaffe!
 
nu ska det jobbas!
 
 




mat & träning!

ikväll har det tränats och lagats mat för fulla muggar. gick en snabb prommis runt sjön förut och körde lite hemma träning efter det. imorgonbitti 06.00 ringer klockan, då är det dags att åka ner till gymmet igen. imorgon har det gått exakt två veckor sedan jag startade, tiden bara springer iväg. nu har jag precis blivit klar med resten av veckans matlådor. massor av grönsaker, råris, torsk & räkor i ugn samt kycklingfilé med vitlök. provade dessutom på att göra en dressing av kvarg, minimjölk, vitlök, salt & peppar. ska bli intressant att smaka imorgon! :)

nu ska jag duscha av mig sedan sova, nattinatti!
 
 
 




godmorgon!

ställde klockan på tidigt imorse för att ta en prommis innan jobbet, men det gick verkligen inte att ta sig upp. lite besviken på mig själv men jag får helt enkelt ta en sväng efter träningen ikväll.

nu är det dags att åka iväg till jobbet, skynda skynda!
dagens inspirationsbild!
 




lunch!

precis kommit hem från träningen. idag har jag träningsvärk och är fruktansvärt trött i kroppen. innebandyträning ikväll dessutom så jag tog det rätt så lugnt.

dagens lunch- kycklingfilé i ugn, bulgur, tomat, bönor och en halv liter vatten, mums! :)
                      
 




blond eller brunett?

snart är det dags för mig att gå till frissan, om cirka 3 veckor sådär. hjälp mig! jag har varit inne på att göra något ombre-liknande. men samtidigt trivs jag ganska bra i färgen jag har nu. vad tycker ni? mörk, ljus, ombre eller så som jag har nu?

 




veckans planer!

känner mig typ helt sönderstressad redan nu, men jag ska ta mig igenom den här veckan så är det bara. längtar till lördag klockan 16.00, så skönt det ska bli och vara ledig ett par dagar! men som sagt, först är det hårt arbete som gäller.
 
på tal om hårt arbete, nu börjar det synas på kroppen att man genomgått 11 dagars hård träning. men om 19 dagar då finns det inget annat än toppresultat. fortfarande sjukt taggad!
don't start what you can't finish.
 
 




nya jackan!

jag som verkligen ogillar gult egentligen. men jag bara älskar den här. perfekt passform och väldigt annorlunda, love it.
 




gokväll!

nu är jag lite mör i kroppen, sjukt skönt. tränat två timmar innebandy nu på kvällen. riktigt kul börjar det bli, det här kommer bli bra.

nautilusträningen går också bra, känner mig betydligt starkare idag än vad jag gjorde för 10 dagar sen, wihooo. jag tänkte att den 15:e (när halva tiden gått) så ska jag väga, mäta osv och se hur "långt" jag har kommit.

idag fick shopaholicen hem en asasnygg höstjacka som jag tänker använda massor innan colmar-jackan åker på. bild kommer imorgon! :)

kvällsmat efter träningen: 1 dl kvarg blandat med 1 dl vatten, 0,5 dl musli och ett äpple.

duscha & sova nu då, jobb hela dagen imorgon.
hoppas ni har haft en bra dag, natti!

 
mitt kylskåp!
 




perfekt lunch!

har kommit på hur smidigt det är att köpa/plocka ihop sin egen sallad på ica. både billigt och man kan välja helt själv vad man vill ha i.

35 kronor kostar denna goda lunch. en halv dl bulgur, sallad, majs, 1 ägg, tomater, gurka, morötter, räkor & kräftor, mums! :)
 
 




godmorgon!

dag 10 är här, en tredjedel är alltså gjord.

inte för att vara sån men hittills har det verkligen känts/gått plättlätt. det jobbigaste är egentligen att man inte får dricka vin med sina vänner.

har precis kommit in från 1 timmes PW i höstsolen, superskönt! igårkväll var jag & sarali hemma hos elin och myste. åt fruktsallad, kollade x-factor och bara chillade!

dagen består av många planer men nu har jag bråttom så måste springa iväg. hörs senare!
härlig höstbild!




nybakat!

ikväll har det bakats förfullt här hemma. bakade både kanel & vaniljbullar och som vanligt, 2 sorters noblesskakor. mina släktingars favoriter. bakade åt mormor & morfar så de kan ha lite i frysen och ta fram när de får gäster eller blir fikasugna! :)

i övrigt idag så har jag jobbat på rockelstad och tränat. dagarna nu för tiden ser väldigt lika ut. jobba, träna, äta, sova typ. hinner i stort sätt inte med något annat, det är dock inget som stör mig. snarare skönt när dagarna går fort och när man har mycket att göra! :) nu jobbar jag långa dagar hela helgen så det är väl dags att sova. trevlig helg, natti!
 
 

efter 1 vecka med fitnessfighten, 3 veckor kvar!




dag 6!

ikväll blev det ett långt träningspass på nautan. löpband i 60 minuter sedan det "vanliga" passet i cirka en timme. helt sjukt vad mycket jag svettas alltså, min hud har verkligen blivit jättedålig sedan jag börja träna så hårt. det måste ju vara alla slaggprodukter som kommer ut och förstör, buhuuu! aja, hoppas det blir bättre snart iallafall!

vilken supersida jag hittade min jacka på då, en italiensk sida dessutom. lollo beställde den åt mig här om dagen och jag fick den idag!? HM kan ju typ slänga sig i väggen! 3 dagar tog det för både stövlarna och jackan. det kallar jag service!

imorgon jobbar jag på rockelstad. börjar klockan halv sju så nu är det ju typ dags att sova! natti ♥
 

sååå fint paket jag fick jackan i också! ♥
 
lila-colmar!




ny kamera!

provade fota lite hemma hos mami med lennarts nya kamera och shit vad fina bilder det blir, lite avundsjuk! :)
 




M & M!

idag har jag varit och "hälsat på" pappa och satt dit fina höstiga blommor. hösten var hans favoritårstid och det konstiga är att jag blir inte alls ledsen eller deppig när det blir höst. snarare tvärtom, jag blir mer lugn & harmonisk och vill vara ute i den friska luften hela tiden.

efter att jag varit hos pappi, åkte jag vidare till mormor & morfar och hälsade på. vi satt ute i solen i flera timmar och drack kaffe och bara pratade en massa strunt, jättemysigt! :)

(cirka ett år efter min pappa gått bort så fick morfar exakt samma sjukdom.
men direkt efter att pappa hade försvunnit så blev ju liksom morfar som min "extra pappa". men nu är han precis lika dålig och sjuk som min pappa var. sedan 2007 har vi levt med den där helvetessjukdomen, 5 jävla år. men det jag vill säga med det här är att alla borde uppskatta livet varje dag och kom ihåg att visa eran familj, eller de ni älskar mest hur mycket de betyder för er. eller bara vara glad att man kan kliva upp ur sängen själv. och att man kan gå, stå, räkna, läsa, se och andas. det är något att tacka för!)
 
världens bästa mormor & morfar!




colmar!

när jag ändå är i "spenderar taget" kan jag ju passa på att berätta att jag har klickat hem den här finingen nedan! valde mellan den eller en monclerjacka. bestämde mig iallafall tillsist för den här. har letat typ i flera veckor efter den men har varit slutsålt ÖVERALLT! men så igår hittade jag EN sida som hade den nya kollektionen! :)


(inte i den här färgen dock. vilken färg jag har valt får bli en överraskning!)
 




en dag med fitnessfighten!

här kommer ett exempel på hur jag äter under en dag med fitnessfighten!
 
frukost- kaffe & lätt yoghurt med musli & bär!
 
mellanmål 1- kvarg med äpple & kanel!
 
lunch- bulgur, lax & grönsaker!
 
mellanmål 2- keso med bär!
 

middag- räksallad med ägg & grönsaker!
 




sovmorgon!

åååh idag fick jag sovmorgon, helt underbart. sov till klockan 11 och vaknade av mamman som fixat kaffe, mys! :)

nu har jag precis gjort mig iordning och är strax redo för en färd till malmköping, där jag ska ta blodprover osv. vet inte riktigt hur det ska gå till, är fruktansvärt spruträdd. men det måste gå.

idag känner jag verkligen skillnad på kroppen, det känns i varenda liten muskel att jag kört hårt. men inte på ett obehagligt sätt utan mer så där skönt, man känner liksom att kroppen blir tajtare och starkare. har fortfarande inte det minsta sötsug, vilket är min största "bov" annars. åt ett sött äpple igårkväll efter träningen och det smakade mer illa än gott faktiskt. 
 
eftermiddagen hade jag & mamma tänkt spendera på ikea. men vi bestämde oss för att ta det någon annan dag istället. så eftermiddagen ska jag ägna åt en lugn och lång promenad, träning på nautan och ikväll är det fullt ös i duveholmshallen som gäller!
 
igår fixade jag till mitt hår så det blev lite fräschare också, lite ljusare och inte lika slitet!
 




årets stövlar!


måste bara säga att nu är de mina! helt käääär, nu fattas bara klockan lollo ska köpa till mig, hihi. sen är jag nöjd! :)
(den guldiga!)
 
 




dag 4!

godmorgon!
vaknade av mig själv klockan halv sju, jätteskönt! har aldrig någonsin hänt mig förut, typ. dricker kaffe och kollar nyhetsmorgon. ska strax göra mig iordning och åka till jobbet! har lite ont i kroppen, men det kunde varit värre.. blir träning ikväll efter jobbet! man blir så taggad av att fortsätta när man verkligen känner resultat efter bara 4 dagar. jag är mycket piggare, magen (och kroppen!) mår bättre och jag har inte känt av något sötsug överhuvudtaget, vilket jag tidigare har känt i stort sett varje dag.
 
nu breakfast, sen packa träningsväskan och åka iväg.
hoppas ni alla får en bra dag! ♥
 
frukost- kaffe, ägg(vita) & lättfil med musli!




dag 3!

jobb, jobb, jobb- och det känns så kul! :) jag trivs så himla bra med mina jobb just nu. både på lager & på rockelstad, kul att variera liksom! började klockan sju imorse och slutade för ett tag sedan. skapligt trött nu, så jag ska faktiskt unna mig en powernap. sover aldrig på dagarna annars, men idag känner jag att jag måste. både träning på nautilus ikväll och två timmar innebandy. så om jag har träningsvärk idag, vad kommer jag då ha imorgon? haha.




träningsprogram!

många kör FF på "hemmaplan" men jag har valt att göra det på
gymmet. här är ett exempel på hur ett träningspass kan se ut med FF!

10 minuter cardio (som ex. löpband, crosstraining, rodd. här ska du köra på 85% av din maxpuls!)

1. armövning x 15
2. benövning x 15
3. magövning x 15
(gör samma övningar en gång till, alltså..)
1. armövning x 15
2. benövning x 15
3. magövning x15

10 minuter cardio (som ex. löpband, crosstraining, rodd. här ska du köra på 85% av din maxpuls!)

och dessa ska vara nya övningar, alltså inte samma som innan!
4. armövning
5. benövning
6. magövning (tips- plankan!)
(och samma en gång till..)
4. armövning
5. benövning
6. magövning (tips- plankan!)

man kan köra fler övningar, men detta tar cirka 50 minuter. de sista 10 minuterna lägger jag på stretching.




innebandy!

haft 2,5 timmes träning ikväll. sjukt roligt, gick dock inget vidare. men vad gör det? om 1 månad kommer vi äga.

nu- duscha, kolla lite tv sedan sova till 06.00, upp och jobba på rockelstad. servera lite frukost osv. fortsätter sedan dagen med ett nautiluspass och två timmar innebandy. weeeei, som jag ska vinna fighten! hoppas ni har haft en bra dag!
 
natti! ♥
 

 
 




storkok!

haft storkok härhemma (på broge!) nu på morgonen. lollsen åker till örebro idag så jag har lagat mat åt henne för en hel vecka, lite bortskämd men idag var hon värd det!

nu ska jag åka till nautilus och svettas lite, får dock bli rätt lugnt. 3 timmar innebandyträning ikväll, puhuuu! undra om jag lever imorgon?
 




breakfast!

dag 2.
tänkte tipsa om en musli jag köpte här om dagen, jag tittade på varenda innehållsförteckning på alla de flingor som fanns i butiken. den här var den nyttigaste och med lägst kalori innehåll. och för mig som älskar russin passade det mig perfekt.

dorset cereals (jag har den bruna förpackningen, super high fibre muesli!)




vill ha!


snyggaste jackan som finns, marinblå moncler ♥
stövlar från dolce & gabbana! 




in my mind!

fixat lite nya låtar på spellistan, sjukt mycket roligare att träna när man har bra musik. bästa låten - she wolf ♥

sebastian skickade lite låtar till mig som han gjort själv, riktigt bra grejer!

lyssna ni med;
http://soundcloud.com/s-petrini/sebastian-petrini-kingkong
http://soundcloud.com/s-petrini/sebastian-petrini-state-1





recept!

världens godaste bröd, filmjölkslimpan!

3 dl filmjölk
1 dl ljus sirap
1/2 dl mörk sirap
2 dl vetemjöl
4 dl rågsiktsmjöl
4 tsk bikarbonat

blanda de torra ingredienserna, tillsätt sedan sirap & filmjölk.

smord avlång form, 180 grader, 35-40 minuter i nedredelen av ugnen.





mini kräftis!

dag 1.
började dagen med frukosten nedan. det är ett exempel på hur frukosten kan se ut. bytte sedan om och åkte ner till nautilus för att fightas i en timme och här pratar vi svettpass, tror jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv. förstår att den här "metoden" funkar på så många.

lunchen spenderades med underbara tjejer. jag bjöd på västerbottenpaj, kräftor och nybakt bröd (själv höll jag mig till kräftorna och salladen!) nu har brudarna åkt hem så då passade jag och lollo på och ta "före" bilderna. och fyfan, värsta jag sett. allt ska bort denna gång.

frukosten! (endast äggvitorna ska ätas!)
 

lunch!
 




dag 1- fitness fighten!

första timmen är snart gången på mitt första dygn av ff. 30 dagars kämpande står nu på spel och jag ser verkligen fram emot detta.

tänkte om det är någon som är intresserad och har tänkt "haka på" så har ni kostschemat här under. träningsschemat kommer imorgon, hörs då! natti.







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!